Magasin

Artikler online

VikarService – hyr en kompetent og energisk vikar til de travle perioder

VikarService – hyr en kompetent og energisk vikar til de travle perioder

Med en dygtig vikar er der altid et par ekstra hænder lige ved hånden, og som privat eller offentlig virksomhed er det en kæmpe fordel at kunne hyre en professionel vikar hos et landsdækkende vikarbureau som VikarService.nu. De professionelle vikarer løser mange forskellige typer af opgaver inden for landbrug, skovbrug, kirkegård, industri, maskinstation, maskinfører, rengøring, vinduespolering, hjemmeservice, og alle vikarer er opdaterede med de nyeste kurser og har erfaring med at betjene maskiner. Som virksomhed får man dermed en professionel vikar, der straks kan springe ind og løse opgaver på lige fod med de øvrige medarbejdere, når der er behov for det i virksomheden, og samtidig skal man som virksomhed ikke bruge tid på personaleadministration, for som virksomhed betaler man kun for de effektive arbejdstimer. VikarService har mere end 700 kompetente vikarer på landsplan, og virksomheder kan bestille en vikar for minimum 2 timer ad gangen.

Erfarent mandskab til landbrug, håndværkere og entreprenører

Landbrug, der har brug for vikarer, kan eksempelvis hyre en landbrugsvikar til markarbejde, svinebesætninger, kvægbesætninger, minkfarme, hønserier eller til rengøring af stalde, og vikaren vil møde op med få timers varsel og på energisk vis udføre og afslutte arbejdsopgaverne. Håndværkerfirmaer og entreprenører, der har brug for ekstra mandskab i en kort eller længere periode kan hyre vikarer, der har stor erfaring med betjening af maskiner, og som er vant til at tage fat og løse opgaver inden for f.eks. beton/støbearbejde, montering, isolering, nedbrydningsopgaver, oprydning på byggeplads, maskinførere, kloakering, gravearbejde, brøndboring eller tagarbejde.

Vikarer til grønne anlæg, kirkegårde eller fældning af juletræer

At hyre kompetente vikarer er en rigtig god idé, når offentlige eller private parker og anlæg skal vedligeholdes, eller der skal anlægges nye grønne områder. Vikarerne hos VikarService er landbrugsuddannede, hvilket betyder, at de er meget kompetente, når det gælder om at assistere anlægsgartnere, planteskoler eller ved skovbrug. Det kan også være, at der en behov for en vikar til at vedligeholde den lokale kirkegård. VikarService har desuden medarbejdere, der har motorsavskursus og dermed erfaring med opgaver som fældning og beskæring, og de tilbyder deres assistance i forbindelse med opgaver som fældning af juletræer, netning af juletræer, pakning af juletræer, klipning af pyntegrønt, fældning af læhegn samt andre forefaldende opgaver i forbindelse med skovbrug.

Få gjort skinnende rent med professionel rengøring og vinduespolering

Rengøring, vinduespolering og hjemmeservice er også opgaver, som dygtige vikarer hos VikarService gerne løser for kunder. Så trænger privatboligen eller erhvervsvirksomheden til at blive rengjort og vinduerne pudset, så kan I med kort varsel hyre en erfaren vikar til at få jeres bolig eller virksomhed til at stråle igen. Vil I gerne hyre en vikar eller vide mere om, hvad VikarService kan tilbyde, så kontakt den lokale vikarserviceafdeling nær jer.