Magasin

Artikler online

Stort udvalg af trendy og klassiske forklæder til tjenere og kokke til favorable priser

Stort udvalg af trendy og klassiske forklæder til tjenere og kokke til favorable priser

Har du ansvaret for indkøb af forklæder til de ansatte i en restaurant, café eller på et hotel, så kan du med fordel handle hos Imagewear.dk, hvor du finder et stort udvalg af forklæder til favorable priser. Siden 1999 har Imagewear.dk solgt beklædning og sko til ansatte i hotel- og restaurationsbranchen. Imagewear.dk har Danmarks største udvalg af kvalitetsforklæder, som fås i mange forskellige modeller, farver og materialer. Her kan man vælge mellem klassiske farver som sort, hvid eller vinrød, hvis man ønsker at de ansatte skal have en elegant og stilfuld påklædning, men man kan også vælge mellem forklæder i mange andre farver, som passer til den type café eller restaurant, man driver.

Forklæder i kvalitetsmaterialer og flotte farver

I sortimentet fås bl.a. de meget populære stofforklæde med nakkestrop, og modellerne fås i mange farver både med og uden lommer. Forklæder fås også i slidstærkt denim, som kan holde til dagligt brug og tåle maskinvask. Foretrækker I et mere råt look i jeres restaurant eller café, så kan I vælge mellem mange flotte forklæder i læder, som bl.a. fås i farverne Bourbon Gold, Barrel Brown, Irish Cream eller sort. Du finder også et smart udvalg af BBQ-forklæder til kokke i farverne sort/hvid eller blå/hvid.

Praktisk design og firmalogo

Bartendere og tjenere, som har brug for et kort praktisk forklæde, kan med fordel gå i modellen BASE denim forklæde, der fås i forskellige farver som sort og grøn. Forklædet har smarte lommer og justerbar nakkestrop. Hvis I ønsker et firmalogo på forklæderne, så er det muligt at på påtrykt et logo eller broderet et logo med navnet.

Professionel kundeservice og hurtig levering

Hos Imagewear.dk er du garanteret god kvalitet og trendy design, når du køber forklæder, og du kan altid få leveret det antal forklæder, du har brug for. Har du spørgsmål vedrørende de forskellige typer af forklæder, så får du en meget professionel vejledning og kundeservice. Når du har foretaget din bestilling i webshoppen, får du forklæderne hurtigt og nemt leveret.