Magasin

Artikler online

Smart løftevogn til din virksomhed

Smart løftevogn til din virksomhed

Hvis du har en virksomhed, hvor I ofte har brug for at løfte et tungt dæksel op, vil det være perfekt for jer, at I har en eller flere løftevogne i virksomheden. Det er nemlig med til at gøre, at I nemt kan få løftet dækslerne op uden de store problemer. En løftevogn kan nemlig betjenes af bare en enkelt mand. Det betyder, at I ikke behøver at sende et stort hold ud. Samtidig er løftevognen meget let og kan nemt pakkes sammen, så den kan være i en varevogn. Det gør den nem at have med rundt til forskellige steder. 

Et godt sted for dig at købe en løftevogn er på hjemmesiden asp-produkt.dk. De har et stort udvalg af udstyr til virksomheder, og det er derfor nemt for dig at finde det, som du har brug for i din virksomhed. Det gælder selvfølgelig også den meget praktiske løftevogn. 

Vognen vejer kun 12 kilo i sig selv, hvilket vil sige, at en enkeltmand kan bære den. På trods af den lave vægt kan vognen dog løfte dæksler, der vejer helt op til 125 kilo. Det er en rigtig god mulighed for dig for at få løftet selv meget tunge dæksler ene mand. 

Løftevognen fra asp-produkt.dk har terrængående hjul, så det for eksempel også er nemt at få den kørt hen til et dæksel på byggepladsen eller et, der er gemt væk i en ujævn have. Det giver dig mulighed for at bruge vognen mange forskellige steder. Du behøver altså ikke at lade dig begrænse af terrænet, når du skal udføre en opgave for en kunde. 

Hvis du har brug for en anden indstilling til løftevognen, kan du nemt indstille den, så den passer til dit behov. Det gør det nemt for dig at løfte dækslet fri på den helt rigtige måde og komme i gang med dit arbejde.