Magasin

Artikler online

Pakkelabels

Pakkelabels

Sender du et væld af pakker hver eneste uge, så kender du til vigtigheden af at have det rette papir, i det rigtige design og i den rette størrelse. Hos etiketlageret tilbyder vi fragtetiketter og pakkelabels i ark eller baner – og du finder etiketter, der kan bruges til henholdsvis PostNord, GLS, Danske Fragtmænd, TNT, DPD og DSV.

Hvad er pakkelabels?

Pakkelabels er en etiket, du sætter fast direkte på din pakke. På den måde undgår du bøvlet med tape, og du kommer ikke ved et uheld til at dække stregkoden til. Du kan med fordel skrive fakturanummeret på din pakkelabel og derefter sætte adresselabel nedenunder – på den måde er det enkelt for kunden og dig selv at sammenholde kvittering og fakturanummer.

Pakkelabels i lange baner

Hos Etiketlageret laver vi pakkelabels i både ark og baner. Banerne er falsede og kommer på rulle, så de er lige til at hive af. De fås naturligvis i forskellige størrelser, så de passer til den forsendelsestype, du anvender; fra GLS til PostNord.

Vi leverer også pakkelabels på ark og en pakke indeholder enten 250, 300 eller 500 ark. Du finder forskellige modeller med og uden perforering, og der er helt sikker én, der passer til den speditør, du bruger.

Forskellige krav fra den enkelte speditør

Når du vælger, hvilken speditør der skal stå for dine forsendelser, så skal du holde for øje, at de hver især har forskellige krav til pakkelabels og -forsendelser. Nedenfor har vi kort opridset de mest elementære krav fra nogle af de største speditører på det danske marked:

PostNord fakturerer indlandske pakker efter volumenvægt, mens udenlandske pakker faktureres efter fysisk vægt. 

GLS har en række specifikke krav til størrelsen på pakkerne, og de fakturerer efter fysisk vægt. Desuden har de krav til emballagen, så de kan håndtere din pakke uden at skade dem.

Danske Fragtmænd er gode til transport af stort gods, og de har en række krav til både forsendelse samt emballage, som du skal overholde.

DHL stiller krav til pakkernes størrelse, dimension og vægt, så her skal du være ekstra opmærksom på, om du overholder alle mål. Det er ærgerligt at bestille en fragtmand og efterfølgende finde ud af, at han ikke må tage din pakke med, fordi den ikke har de rigtige dimensioner.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din bestilling af pakkelabels, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig hos Etiketlageret. Vi svarer på alle dine spørgsmål med et smil, og vi hjælper dig med at finde den rette løsning til dine behov.