Magasin

Artikler online

Shoes for Crews

Shoes for Crews

Shoes for Crews er et firma, som producerer skridsikre og komfortable arbejdssko. Det hele startede tilbage i året 1984, hvor Shoes for Crews lavede den første sko. Skoen var tiltænkt den arbejdende fod, og skulle derfor opfylde nogle helt særlige krav. Skoen skulle sikre at den arbejdende kunne have den på længe uden at gå på kompromis med komfort. Samtidig skulle den være skridsikker og stabil at gå rundt i, i forskellige arbejdsmiljøer. Siden da har Shoes for Crews udviklet sig gevaldigt, og idag er deres sko at finde på mere end 100.000 arbejdspladser verden over. Her hjælper de skridsikre sko blandt andet køkkenarbejdere i glatte køkkener og læger og sundhedspersonale på hektiske gange.

Skoene fra Shoes for Crews er kendetegnet ved, at det først og fremmest er komforten og sikkerheden, som er i fokus. Den fornemste opgave for Shoes for Crews er, med deres egne ord, simpelthen at holde den arbejdende så sikker som muligt, så denne kan komme hjem efter en lang arbejdsdag i god behold og med glade fødder. Mange af os tænker ikke over hvor mange timer vi egentligt går rundt på arbejdspladsen i hverdagen, og i mange positioner er det altafgørende for ens velbefindende, at man har nogle ordentlige sko på. Idag er skoene fra Shoes for Crews, udover at være komfortable, også super skridsikre og skidtafvisende. Uden at gå på kompromis med de mange gode egenskaber, er der idag desuden lagt stor vægt på udseendet, hvorfor de er udført i et så stilrent og pænt design som muligt. Skoene er nogle af verdens mest testede arbejdssko, og de vinder med længder, ja faktisk hele 30 procent, over andre skridsikre sko. 

Hvis man har et arbejde der kræver, at man står op i mange timer, eller skal gå mange skridt hver dag er skoene fra Shoes for Crews et super godt valg. Arbejder man i køkken eller restaurant kan gulvet ofte være glat på grund af spildt mad eller fedt, og her er den skridsikre funktion i skoene yderst praktisk. 

Hos Imagewear.dk finder man et stort udvalg af sko fra Shoes for Crews. Der findes både træskoslignende modeller, som egner sig godt til lægefaget, og sko der ligner almindelige gummisko, og derfor kan bruges i de fleste sammenhænge. Er man stewardesse eller kontormedarbejder kan man endda få en fin ballerina med alle de gode egenskaber, så man kan se smart ud samtidig med, at man gør sine fødder glade.