Magasin

Artikler online

Videoovervågning til private fra specialkamera.dk

Videoovervågning til private fra specialkamera.dk

Hvis du tror, at videoovervågning til private hjem kun er sådan noget, de har brug for (og råd til) i dyre Hollywood villaer – så tager du grueligt frem. Med den stigning, der gennem de seneste år har været af indbrud i danske hjem, og den lave opklarings procent som følger af nedskæringer inden for politiet, som gør, at efterforskningen reduceres til et absolut minimum – ja, så er overvågnings kameraer og alarmer nærmest en nødvendighed, hvis du vil sikre dit hjem og dine ejendele effektivt mod indbrud, tyveri eller hærværk. Et korrekt og strategisk opsat overvågnings kamera (eller flere, hvis du ønsker at overvåge flere rum eller områder) kan for det første virke afskrækkende på potentielle indtrængende, for det andet være et nyttigt redskab i forbindelse med efterforskning, da optagelser vil kunne hjælpe med opsporing af gerningsmændene og dermed lette politiets opklarings arbejde betydeligt. Samtidig kan du bruge optagelser i forsikrings øjemed – videooptagelse af tyveri fra dit hjem, din bil eller din øvrige ejendom kan bevise over for forsikrings selskabet, at de genstande, du har meldt stjålet, rent faktisk er blevet stjålet, således at du undgår at blive mistænkeliggjort for mulig forsikrings svindel.

 

Hos specialkamera.dk har vi et bredt udvalg af robuste video kameraer til overvågning. Fra de helt små diskret og kompakte kameraer, som udelukkende er til indendørs brug, og som lagrer optagelserne på et SD kort, og til de mere teknisk avancerede video kameraer til trådløs overvågning indendørs såvel som udendørs, som er udstyret med bevægelses sensor, infrarødt lys til nat optagelser – og som ikke lagrer optagelserne i selve kameraet, men sender dem til skyen eller til en ekstern server via IP teknologi. Dette giver dig fordelen af at kunne live streame data fra dit overvågnings system på alle tidspunkter f døgnet, og ikke behøver at vente til du kan få fat i kameraet og aflæse SD kortet eller video båndet. Der ud over er fordelen ved trådløs overvågning den, at optagelserne ikke går til grunde, hvis kameraet skulle blive ødelagt – for eksempel hvis ulovligt indtrængende på din grund eller i dit hus skulle få øje på det, og prøve at ødelægge det som bevis materiale.

 

Specialkamera.dk anbefaler til private, som ønsker at sikre deres hjem mod indbrudstyve, at de overvåger husets svage punkter – for eksempel kælderskakter, vinduer og indgangs partier – med et udendørs kamera med infrarødt lys – og de indendørs arealer med et dome kamera, som har 360 graders vinkel og kan sættes diskret op i stuen eller entreen.