Magasin

Artikler online

Køb Hundeudstyr hos dollardog.dk

Køb Hundeudstyr hos dollardog.dk

 

Uanset om din bedste ven er en jagthund, en familie hund, en konkurrence hund, en skøde hund eller måske en fører hund eller terapi hund, vil du som hundeejer altid sikre dig, at din hund kun får det bedste af det bedste, hvad end det drejer sig om hundefoder, hundeudstyr, godbidder til hunde, medicin til hunde eller legetøj til hunde. Din hund sætter lige så stor pris på kvalitet som du selv gør, og vil være dig evig taknemmelig for den komfortabel hundeseng, som samtidig har den store fordel, at den passer ind i dit hjems interiør og øvrige decor. Hvis du vælger at købe hundeudstyr af høj kvalitet, får du også value for money! En god hundesnor kan holde til daglig brug i årevis, og tyggelegetøj må ikke gå i stykker eller splinter efter få timers leg. For det første kan det være farligt for hunden, og for det andet er dårlig kvalitet dyrt i længden.

 

Hos dollardog.dk kan du finde hundeudstyr til priser, som ikke slår bunden ud af dit budget. Når du alligevel køber dit kvalitets hundefoder hos dollardog.dk til lave priser, kan du med fordel smide et tyggeben, en lækker hunde børste eller måske et sæt bestående af mad- eller vandskål med i kurven. Hos dollardog.dk fører vi blandt andet det anerkendte mærke Back On Track samt hundeliner, hunde halsbånd og andre læder varer fra det tyske kvalitets mærke Hunter. Der ud over fører vi tilbehør til hunde fra mærker som 2 Hounds Design, Fenriz, Apport, BeCo Ball og Trixie. Alle producenter, som borger for en høj standard og produkter i super kvalitet.

 

Når du køber hundefoder, hunde godbidder og hundeudstyr hos dollardog.dk, får du nogle af markedets laveste priser. Vi garanterer hurtig levering (inden for 2-4 hverdage), og du får gratis fragt, når du køber for over 600 kr.