Magasin

Artikler online

Skønne smykker fra RebekkaRebekka

Skønne smykker fra RebekkaRebekka

RebekkaRebekka er et skønt dansk brand, som byder på fortryllende og enestående smykker til kvinder i alle aldre. Bag det danske brand RebekkaRebekka står den dygtige Rebekka C. Nielsen, som startede firmaet tilbage i 2010. Siden tog det fart for den smykkeglade danske Rebekka, som idag er gået sammen med sin tvillingesøster Camilla T. Nielsen. Idag driver de to søstre RebekkaRebekka sammen med stor succes, og brandet forhandles idag ikke kun herhjemme i Danmark men også i Norge, Tyskland, Australien, Japan og USA. 

Smykkerne fra RebekkaRebekka er især kendetegnet ved at være tro mod den skandinaviske designtradition, og mange af smykkerne bærer typiske skandinaiske tegn som eksempelvis flet. Smykkerne er altid udført i enkle og feminine designs, som er tilført noget råt og et strejf af finurlighed. Hvert enkelt smykke er håndlavet, hvorfor der kan forekomme bittesmå variationer, som gør hvert enkelt smykke helt unikt og særligt. Kollektionerne byder både på øreringe, ringe, armbånd og halskæder. Fælles for alle smykker fra RebekkaRebekka er, at de altid er udført i de bedste materialer, som er nøje udvalgt for deres gode egenskaber og kvaliteter. Således findes smykkerne i 925 sterling sølv, hvid rhodium, sort rhodium og 18 karat guldbelagt sterlingsølv – alle holdbare og smukke materialer. 

Smykkerne fra RebekkaRebekka passer til den moderne nordiske kvinde, som gerne vil udstråle en femininitet, som ikke bliver for piget eller romantisk. Smykkerne kan med deres rå og unikke elementer skabe lidt kant og ruske lidt op i vores traditionelle forståelse af hvad et feminint smykke er. 

Et godt eksempel på RebekkaRebekkas nytænkning af det traditionelle feminine smykke er Audrey ringene, som er fingerringe udformet på lidt utraditionel – om end ikke helt radikal – måde. Ringene er lavet som små kæder i stedet for den traditionelle faste form, som ringe plejer at have. Det gør Audrey ringene organiske og formbare og det skaber et helt andet spil, at de er bevægelige. Ringene kommer i pakker af otte i både guld og sølv, og man kan så selv bestemme om man vil bære dem enkeltvis eller i flok. 

Et andet populært item er Kim Earrings, som leger med materialernes form og blander det faste med det formbare. Øreringene skaber med deres løse og faste kæder et fortryllende mix af det feminine og det rå. De bevægelige kæder skaber blikfang og glam mens de faste former sikrer et elegant og klassisk bagland. 

Hos Selecteddesigners.dk forhandles et stort udvalg af de skønne smykker fra RebekkaRebekka.