Magasin

Artikler online

Gør livet nemmere med en robust gulvvasker

Find en robust og funktionel gulvvasker hos Nowas. En gulvvasker er en god tilføjelse til dit rengøringsarsenal og er en maskine, du kan få glæde af i lang tid fremover. Lige meget om du har brug for en gulvvasker til større arealer eller de mindre, så kan du helt klart finde en gulvvasker, der opfylder dine behov hos Nowas.

Anerkendte mærker

I Nowas’ sortiment finder du anerkendte mærker såsom Nilfisk og Kärcher. Vi forhandler de allerbedste mærker. Derfor ved du, at når du køber en gulvvaskemaskine igennem os, så får du et kvalitetsprodukt, der både holder i lang tid og er utrolig robust. Mange af Nilfisk og Kärchers gulvvaskere gør brug af et ECO-system, som gør at du sparer for vandforbruget. Derfor værner du også om miljøet, hvis du køber et af disse produkter.

Klassiske ride-on gulvvaskere

Har du en stor hal eller et kæmpe depot eller måske en stor butik, så kan en ride-on gulvvasker være svaret på dine rengøringsbehov. En ride-on maskine er komfortabel og robust, og trods den størrelse er den stadig fleksibel nok til at kunne komme rundt om hjørner og ned ad de mindre gange.

Kompakte gulvvaskere

Søger du mindre gulvvaskere til den lille butik eller smalle depot, så kan en kompakt gulvvasker være noget for dig. Til trods for deres størrelse fjerner de snavs og skidt lige så effektivt som de større maskiner. De er funktionelle og smidige og eminente til de små rum. Tag et kig i vores sortiment og se, om der ikke er en gulvvasker, der opfylder dine behov og ønsker. Har du brug for råd og vejledning, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte vores kyndige team.