Magasin

Artikler online

Foderspande der opfylder dine dyrs behov

Har du små fjerkræ, kreaturer i forskellige størrelser eller heste, så kan du ikke komme udenom at skulle have fat i en god foderspand. En foderspand er uundværlig til dyr og skal være robuste og slidstærke. Sådanne foderspande kan du finde hos Staldinventar.dk. Vi går op i at levere lækre produkter i høj kvalitet, som kan følge dig i lang tid fremover.

Spande med flere funktioner

En foderspand kan være meget andet end bare en foderspand. Du kan for eksempel også bruge den til opbevaring af andre ting end foder. Når man har dyr, er det altid en fordel med multifunktionalitet. For eksempel sælger vi også små spande med klar, blå farve, som man kan bruge til vandtrug. På den måde ser vandet mere indbydende ud, men man bliver også hurtigere opmærksom på, om det har brug for rengøring.

Put låg på

Vores foderspande kan købes med låg, der forsegler alt det gode indhold. Det kan være smart i tilfælde af, at ens hest forvilder sig ind i foderrummet. Derudover så finder du i vores sortiment spande, der kan rumme alt fra 5 til 70 liter. Ønsker du at købe spande i bestemte farver for at bedre kunne kende forskel på indhold, så kan du hos os finde spande i flere forskellige farver.

Staldinventar har spanden til dig

Tag et kig i vores lækre sortiment og find den ideelle foderspand til dit dyr allerede i dag. Har du spørgsmål til for eksempel mål eller levering eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Vores hold er klar til at hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning.