Magasin

Artikler online

Find boligtekstiler til dine møbler

Det har aldrig været mere populært med gør-det-selv projekter. Det inkluderer både at hækle, strikke, male og bage med surdej. En ting der dog har taget fart, er at ompolstre sine møbler. Det ved forskellige stofbutikker også nu. Det vrimler nemlig med forskellige slags stof og boligtekstil, så du kan få lige præcis den slags stof og farve du ønsker!

Hvilke møbler kan man ompolstre?

Tommelfingerreglen er, at hvis det har stof, kan det ompolstres. Hvis du ikke har prøvet det før, kan du eksempelvis starte med en stol, hvor det blot er et mindre stykke tekstil du skal bruge. Når du først har fået en smag for det, kan du kaste dig over større projekter. Der findes mange forskellige guides online, så du har noget at gå efter!

Hvilket stof skal man vælge?

Det er fuldstændig op til dig, hvilket tekstil du gerne vil have. Om det er hør, velour, eller andet er irrelevant, det skal bare være dine ønsker der er i fokus. Du kan sagtens tage ned i en butik hvor de har et stor udvalg af forskelligt boligtekstil, og mærke efter, hvad du præcis føler for. Nede i butikken kan de også guide dig, så du får lige præcis det som du gerne vil have og det som passer til dit møbel.

Hvilke farver skal man vælge?

Det der er så vidunderligt ved ompolstring er, at man helt selv kan vælge hvilke farver man gerne vil bruge! Du skal derfor blot beslutte dig inden du køber boligtekstil. Du kan også vælge imellem forskellige mønstre, så det bliver endnu mere din stil. Det hele handler om hvordan dit hjem ser ud, og hvilken indretning du fortrækker. Derfor; vælg blot den farve eller det mønster du godt kunne tænke dig, og begynd så dit næste ompolstringsprojekt, så du kan få præcis det hjem du ønsker.