Magasin

Artikler online

Campingmøbler

Campingmøbler

Noget, der er populært hos mange, det er at campere. Mange bruger flere uger i løbet af året på at campere. Dem, der camperer meget, de har ofte et fortelt. Et fortelt gør, at man har meget mere plads. Forteltet bliver ofte det rum, som man opholder sig mest i. Her kan man både være, når det er varmt, og når det regner. Fordi at man opholder sig meget i et fortelt, så er det vigtigt med gode møbler. I dag kan man få mange forskellige møbler til ens fortelt. Man kan nemlig få så mange forskellige møbler, så det at campere, det er næsten det samme som at være på ferie i en hytte eller i et sommerhus. Af campingmøbler, som man kan få er fx en campingstol. En campingstol kan man både bruge inde i forteltet, men man kan også tage den med udenfor, hvis man vil sidde udenfor og nyde vejret.

Hos Campingudstyr.dk har de alle de møbler, som man skal bruge til ens fortelt. Som fx stole, borde eller skabe. Indenfor skabe har de et stort udvalg. Her fås der køkkenborde med underskabe, enkeltskabe og dobbeltskabe. Enkeltskabene og dobbeltskabene kan blandt andet bruges til opbevaring af tøj, tæpper, spil eller børns legetøj, hvis man har børn med. Mange tager også et lille fjernsyn med, når de camperer. Mange har derfor et campingskab, hvor de kan stille fjernsynet på, og samtidig kan de opbevare fx køkkenting eller legetøj i skabene under.

Hos Campingudstyr.dk har de også børnestole. Her kan man blandt andet få stole med Mickey Mouse, Minnie Mouse eller Frozen.

Mange bruger også forteltet til at sove i, hvis man fx har gæster, eller hvis det har været en varm dag, da det så kan være lidt køligere i forteltet samt, at man ofte kan have “vinduer” på forteltet stående åbne. Derfor kan det være en god ide med en feltseng. Den kan let foldes sammen, så den ikke fylder særlig meget om dagen. Den kan både bruges til at sove på om natten, men man kan også bruge den som solseng. Derudover har de andre solsenge samt hængekøjer.

Hos Campingudstyr.dk har de ikke kun campingmøbler. De har også andre ting, som man skal bruge, når man har en campingvogn som fx køkkenting, køletasker, grillting, campingspejle, lanterner, askebæger, pløkhammer og rengøringsartikler samt meget andet. De har også service til børn med børnemotiver. De har alt det, som man behøver, når man skal campere.