Magasin

Artikler online

Økologisk frugtordning på arbejdspladsen

Økologisk frugt

Med en økologisk frugtordning får I økologisk frugt til stor glæde og gavn for alle i virksomheden.

Der er mange fordele i at investere i medarbejdernes sundhed og trivsel. Derfor er økologiske frugtordninger blevet utrolig populære de seneste år. Økologisk frugt til fri afbenyttelse på arbejdspladsen giver medarbejdere en naturlig glæde og øget motivation, der kan ses på bundlinjen.

Ved at inkorporere en økologisk frugtordning som medarbejdergode på arbejdspladsen, sender I et klart signal om, at I interesserer jer for medarbejdernes sundhed og velvære. Det giver tilfredse medarbejdere, som aktivt skaber et godt arbejdsmiljø, har færre sygedage og en øget produktivitet. Det er win-win for både virksomhed og den enkelte medarbejder.

Med en økologisk frugtordning kan I få sunde frugter, grøntsnacks og nødder til en travl hverdag. Økologisk frugt smager bare af mere, er fri for sprøjtemidler og sikrer en frugtproduktion, der ikke forurener grundvandet. Der er derfor kun plusser ved at vælge en økologisk frugtordning.

Hos Frugtkurven.dk kan I bestille en økologisk frugtordning, der med fast leverance hver uge bringer velsmagende og lækre økologiske frugter direkte ud til virksomheden.

I Frugtkurvens sortiment kan I vælge bland størrelserne mini, lille, mellem og store frugtkurve eller frugtkasser fyldt med de bedste økologiske frugter. Deres udvalg af frugter er sæsontilpasset, hvilket sikrer at I altid får den bedste frugt til de bedste priser.

I kan nemt tilpasse jeres økologiske frugtordning med indhold, der passer til netop jeres behov og ønsker. I kan eksempelvis tilvælge forskellige økologiske nøddeposer, der blandt andet kan indeholde ovntørret kokoschips og tamari ristede nøddeblandinger. Eller I kan tilføje poser med søde, økologiske dadelkugler i flere smagsvarianter. Hos Frugtkurven får I kun de bedste smagsoplever!

Hvis I vil høre mere om mulighederne for en økologisk frugtordning hos jeres firma, eller ønsker I et godt tilbud fra Frugtkurven, så kan I med fordel kontakte dem allerede i dag på telefon 51 50 11 95.