Magasin

Artikler online

Sikre nøglebokse til gode priser hos billigsikring.dk

Sikre nøglebokse til gode priser hos billigsikring.dk

Har du en virksomhed, som har mange medarbejdere ansat, som kommer og går på forskellige tidspunkter – og som skal have adgang til forskellige aflåste områder, lokaler, skabe eller skuffer? Virker det som overkill at få installeret et kodesystem – men gider du samtidig ikke have alt for mange nøgler ude at svømme?

Problemet med at have alt for mange nøgler i sit system er, at bliver blot én nøgle væk, skal samtlige nøgler skiftes. En medarbejder kan også finde på at tage sikkerhedskopier af nøglen, simpelt hen fordi det er for pinligt at skulle ud i at indrømme, at man har forlagt – eller fået stjålet – en vigtig nøgle. Alternativet til at skulle have mange forskellige nøgler, er at have et låsesystem, som baserer sig på enten koder eller tokens / kort, som tildeles de forskellige medarbejdere med tilhørende adgange, men for små virksomheder, skoler og institutioner kan dette hurtigt blive en bekostelig affære – og selv om det er smart i længden, kan engangsudgiften til et dyrt låsesystem hurtigt blive svær at sluge med et lille budget.

Heldigvis findes der en gylden middelvej – et alternativ, som er som skabt til børnehaven, fritidshjemmet, den lille skole eller andre virksomheder. For en brøkdel af, hvad det koster at få sat et professionelt låsesystem op, kan du erhverve en eller flere nøglebokse til vægmontering fra billigsikring.dk

En nøgleboks er en nem og prisvenlig løsning, når du vil have styr på dine nøgler – og på, hvilke områder de forskellige medarbejdere har adgang til. Hos billigsikring.dk finder du i den velassorterede online shop et stort udvalg af nøglebokse, alle med det til fælles, at de er udført i robust og slidstærkt materiale, egner sig perfekt til vægophæng, og er særdeles nemme at betjene. Med en kode, der indeholder 1-10 cifre, kan man hurtigt få adgang til nøgleboksen, som kan indeholde op til 15 nøgler. Du kan også bruge din nøgleboks til opbevaring af adgangskort. Nøgleboksen betjenes enten ved tastatur eller ved drejeskiver.

Ud over institutioner og skoler, kan nøgleboksen også vise sig nyttig på andre steder, hvor flere forskellige personer skal have adgang – for eksempel på byggepladser, på hoteller (til stuepiger, rengøringspersonale mv) eller i udlejnings ejendomme, hvor man ønsker at give gæster, service medarbejdere eller håndværkere adgang.

De fleste nøglebokse behøver ikke batterier, da kodelåsen som regel er mekanisk.

Når du køber nøgleboks fra billigsikring.dk i vores webshop, leverer vi dine varer inden for ganske få arbejdsdage.