Magasin

Artikler online

Køv smykker online hos Kranz & Ziegler

Køv smykker online hos Kranz & Ziegler

En god gave kan man få brug for på ethvert tidspunkt af året. Foråret og den tidlige sommer tilhører traditionel konfirmander og studenter samt andre, der færdiggør en uddannelse, og om vinteren står julen lige for døren med alt hvad der hører til af kalender gaver, advents gaver, og selvfølgelig gaverne under træet. Du har nok en eller flere gange stået i den situation, at du gerne ville give kvinden i dit liv – eller blot én af dem, uanset om det er din mor, din datter, din søster, din hustru eller din kæreste – et smukt og personligt smykke, som vedkommende kan have glæde af i mange år fremover. Men hvordan sikrer man, at et smykke bevarer sin affektions værdi – og måske faktisk vinder mere af den, som tiden går?

 

En mulighed er at investere i et STORY armbånd fra Kranz & Ziegler. De kendte og elskede STORY armbånd er opskriften på succes, hvis du vil glæde den selvsikre og stilfulde kvinde med et smykke, som på én gang er unikt, personligt og fortæller en historie. Med et charms armbånd fra STORY kan den heldige modtager selv sammensætte sit smykke – og du kan selv bidrage til glæden ved at forære hende en ny charm hvert år. Så sparer du også bekymringen ved at skulle finde på en ny gave ved hver eneste lejlighed. De smukke og enkle armbånd i skind eller læder bygges ud til et helt personligt og unikt smykke ved hjælp af de smukke charms, som fås i et utal af udformninger, mange forskellige materialer, og med eller uden indlagte ædelsten eller perler. Hvert år føjes nye charms til den voksende kollektion, så du er sikker på aldrig at løbe tør for gave idéer. Og når armbåndet er fyldt op, er der med garanti plads til et nyt, hvorpå en ny historie kan påbegyndes!

 

Når du køber smykker online hos Kranz & Ziegler i vores store, velassorterede online shop, kan du vælge imellem hundredevis af forskellige charms til STORY-armbåndet. Det vil sige, at du ikke behøver spilde tid og energi på at gå i butikker og stormagasiner, blot for at finde ud af, at den charm, du ledte efter, er udsolgt fra butikken. I webshoppen får du hurtigt et overblik over, hvilke varer der er på lager (og derfor kan sendes med det samme) og hvilke, der er i restordre, og derfor tager lidt længere tid at levere.