Magasin

Artikler online

Miljøvenlig kvalitetsmaling til billige priser

Miljøvenlig kvalitetsmaling til billige priser

I 1892 blev Beck & Jørgensen stiftet af Carl Beck og Fritz Jørgensen – deraf navnet. Carl Beck døde i 1928, og herefter drev Fritz Jørgensen firmaet på egen hånd. Ved hans død gik firmaet i arv til hans børn, og Beck & Jørgensen drives i dag af Michael Borup Jørgensen, som er 3. generation i familien Jørgensen.

Beck & Jørgensen producerer maling og træbeskyttelse til primært håndværk og industri. Bj maling produceres på deres egen fabrik i Søborg. Udover egen produceret maling forhandler Beck & Jørgensen også vægbeklædning, pensler og sprøjteanlæg fra særligt udvalgte leverandører, hvor der hovedsageligt er fokus på kvalitet og funktionalitet.

Hos Beck & Jørgensen er at finde en udviklingsafdeling. Her udvikles produkterne i tæt samarbejde med firmaets primære kunder. Derudover samarbejdes der også med de bedste råvareleverandører på markedet, og der sikres derved en løbende opdateret viden om råvarer og teknologier. Den konstante produktudvikling har stort fokus på hensyn til miljøer, men der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Med den konstante udvikling af produkterne, stiger kvaliteten støt, selvom den allerede er meget høj.

Beck & Jørgensen er et firma med en klart defineret miljøpolitik. Der er klare retningslinjer for energiudnyttelse, udledninger til naturen og beskyttelse af medarbejderne på arbejdspladsen. Miljøet er i højsæde hos Beck & Jørgensen, hvilket kan ses på deres miljøcertifikater. Derudover er der fokus på udvikling af produkter, der lever op til det stadig stigende krav om hensyntagen til miljøet. Maling, der lever op til de europæiske krav om kvalitet og miljøbeskyttelse, tildeles miljømærket “Blomsten”. Beck & Jørgensen bestræber sig på fortsat at udvikle flere produkter, der kan tildeles “Blomsten”.

Hos Malerlager.dk forhandles maling og produkter fra Beck & Jørgensen. Malingen, som kan bestilles hos Malerlager.dk er derfor af højeste kvalitet både i forhold til resultat og miljøhensyn.
Hos Malerlager.dk forhandles produkterne fra Beck & Jørgensen til yderst rimelige priser, og ved køb for 950 kr. eller mere er leveringen af malingen gratis. Leveringen er derudover altid dag til dag levering i hele Danmark. 
Malerlager.dk forhandler både maling og træbeskyttelse, samt malerudstyr. Alt maling til indendørs brug – uanset hvilke type – er mærket med “Blomsten”, så du kan roligt bruge malingen uden at være bekymret for malerdampe og andre giftige kemikalier. 
Malerlager.dk sætter en stor ære i at yde en god service, så du som kunde altid får den bedste vejleding og den bedste oplevelse.
Den gode service kombineret med kvalitetsprodukterne fra Beck & Jørgensen gør det rimeligt at stille følgende spørgsmål: Hvorfor skulle man købe maling andre steder end hos Malerlager.dk?