Magasin

Artikler online

Hold tyven ude: Miniguide til dig

Det kan sætte ar for livet at have indbrud, og derfor er der mange danskere, som gør en stor indsats for at forhindre indbruddene i første omgang. Det er ikke bare genstande, som bliver taget, men det er den private sfære, som bliver overskredet. Mange, der har haft indbrud, kan have svært ved at gå tilbage efterfølgende, og derfor kommer vi her med bud på, hvordan du kan give dit hjem en opgradering.

Skift til kvalitetslåse

Der er stor på forskel på låsene, og hvor gode de er til at holde fremmede ude. Hvis du har et gammelt hjem, har du også et gammelt låsesystem, og vi anbefaler derfor, at du skifter til noget nyt og bedre som eksempelvis Yale Doorman. Her får du kvalitet for pengene, selvom det kan være svært at vurdere som normal menig person.

Få et elektronisk system

Elektroniske systemer forbundet til et netværk kan give utroligt mange fordele. Hvis du har sensorer i hjemmet forbundet til dette system, kan du få besked, når der er nogle i dit hjem, når de ikke burde være. Hvis du ikke er til dyre kameraer, er dette en mulighed. Det kan kobles op på din telefon, og du vil få besked med det samme.

Mere tid med naboen

Det kan lyde lidt irriterende, men jo mere udsyn din nabo har til dit hjem, jo mindre er chancen for, at det netop er dit hjem, som bliver udvalgt til røveri. Tyvene vil gerne have arbejdsro, og de vil ikke risikere at blive taget af naboen, som ringer til politiet.