Magasin

Artikler online

Her finder du din nye herre parfume

Har du nogensinde tænkt over, om du kan spare penge på yndlingsparfumen? De fleste mænd vil gerne have luksus, når de skal vælge en ny herre parfume, og derfor er de fleste mænds favoritparfume også fra et af de mere eksklusive brands. Luksus koster penge – men ikke alle steder. Hos emma.dk kan du nemlig købe luksusparfumer til nettopriser. Her finder du blandt andet både Issey Miyake, Dior, Chanel og mange flere kendte brands.

De 3 mest populære herreparfumer hos emma.dk

Er du på udkig efter inspiration til en ny duft, og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, så får du her et overblik over de mest populære herredufte fra emma.dk.

  1. Giorgio Armani Acqua Di Gio Eau de Toilette 50 ml.

Acqua Di Gio er en sand klassiker. Duften er forfriskende og består af citrusnoter fra både lime, bergamot, mandrin og citron. Find den til kun 379 kr. hos emma.dk.

  1. Burberry Mr. Burberry Eau de Toilette 50 ml.

Mr. Burberry blev lanceret som modspil til den populære kvindeduft My Burberry. Duften er sensuel og forførende og består af aromatiske trænoter fra bl.a. sandeltræ og egetræ, som kombineret med kardemomme, grapefrugt og lavendel giver en maskulin herreduft. Find den til kun 239 kr. hos emma.dk.

  1. Paco Rabanne 1 Million Prive Eau de Parfum 100 ml.

Duften tager udgangspunkt i forgængeren, 1 Million, men er mere varm og krydret. Duftnoterne består bl.a. af kanel og tobaksnoter blandet med mandarin og patchouli. Find den til kun 519 kr. hos emma.dk.

Sådan vælger du den rette herreduft

Det kan måske være svært at finde den rette herreparfume, hvis du er på udkig efter en helt ny duft. Men du kan gøre dig nogle overvejelser omkring hvilke dufte du synes bedst om. De fleste er enten til friske citrusdufte med grønnenoter, eller til de mere varme og krydrede dufte med blomster- og trænoter. Uanset hvad du er mest til, så kan vi garantere, at du kan finde din favoritduft hos emma.dk blandt deres store udvalg.

Så billigt er det at købe parfumer til mænd hos emma.dk

Hos emma.dk kan du faktisk spare helt op til 85 % på din herreparfume, og det kan du bl.a. fordi de indkøber produkterne direkte fra de store leverandører i EU og derved undgår fordyrende mellemled.

Kun medlemmer kan købe til de favorable emma priser, men der er gode grunde til at melde dig ind! Medlemskabet koster 85 kr. om måneden, men for disse penge får du mulighed for at købe både parfumer, hud- og kropspleje, hårprodukter og meget mere til de billigste priser online. Derudover er der både gratis fragt og hurtig levering!