Magasin

Artikler online

Erfaren anlægsgartner i Aarhus

Erfaren anlægsgartner i Aarhus

 

Leder du efter en erfaren anlægsgartner med sans for detaljen og et solidt overblik, så skulle du tage at klikke forbi buus-ag.dk og læse lidt mere om Buus Anlægsgartner.

Med mere end 25 år på bagen som professionel anlægsgartner i Århus har Buus Anlægsgartner efterhånden profileret sig som en virksomhed, der er til at stole på, når det handler om beplantning af offentlige pladser, institutionshaver, sports anlæg, grønne tage, ejendoms service, haver og uderum, kloak service og meget andet. Buus Anlægsgartner arbejder blandt andet med små og store entrepriser, hvor hele anlægs arbejdet planlægges helt fra det grundlæggende fundament og til selv udplantningen af træer og buske.

Buus Anlægsgartner arbejder ud fra devisen, at hvert projekt er unikt, og har derfor udarbejdet et fuldt dækkende kvalitets styrings system samt individuelle drift- og vedligeholdelses manualer til hvert arbejds område. Det kan for eksempel være opførelse og beplantning af et torv eller anden offentlig plads, opbygning af en legeplads eller andet rekreativt område i forbindelse med park anlæg, eller begrønning af et eksisterende projekt. Buus Anlægsgartner har blandt mange andre projekter stået for at anlægge grønne facader på den arkitektonisk smukke bygning Isbjerget i Århus Ø. Denne opgave valgte Buus Anlægsgartner at løse ved at opsætte kummer, forsynet med automatisk drypvanding og tilplantet med marehalm og fire forskellige klatreplanter. Vandingen styres fra et teknikrum i kælderen, og i vækstsæsonen tilføres vandet gødning for at sikre optimale vækstforhold for planterne.

Et andet nævneværdigt projekt, som Buus Anlægsgartner har gennemført, er beplantning af den 6500 m2 store tagterrasse på toppen af Lighthouse bygningen ved Pier 4 på Århus Havn. Taghaven er placeret oven på en parkeringskælder, så det var alfa og omega, at konstruktionen tillod bortledning af overskydende vand fra vanding. Buus Anlægsgartner etablerede ydermere plantebede afkantet med special støbte beton elementer, indeholdende røn og prydgræs. Buus Anlægsgartner har stået for udførelsen af terrændæk, automatisk vanding, plantekummer, beplantning, græs, træer, støbning af beton, kloak/afvanding og asfaltering samt at nedlægge samtlige dræn, som sikrer, at opsamling af vand sker uden skade på bygningen.

Buus Anlægsgartner er medlem af Danske Anlægsgartnere, Brabrand Erhvervsforening, Erhverv Århus, Certificerede taggartnere, Business Club Aarhus, Lyngbygaard Golf Erhvervsklub, Bakken Bears Netværksgruppe, AGF Erhvervsklub og Århus Fremad Kulsort – så ud over diverse branche foreninger, støtter vi også lokalmiljøet, de lokale sports foreninger og de lokale handlende. Som erhvervsdrivende er vi 100% Århusianere, og vi er stolte af de opgaver, vores by har betroet os gennem årene.