Magasin

Artikler online

Tøj og sko til kokke og tjenere på imagewear.dk

Tøj og sko til kokke og tjenere på imagewear.dk

Som manager i hotel og restaurations branchen, er det dit ansvar at sørge for, at dit mandskab er forsvarligt – og pænt – klædt på. Forsvarligt i den forstand, at dit personale skal have adgang til skridsikre sko, som kan sikre, at de ikke kommer til skade på glatte og fedtede gulve. Og pænt i den forstand, at en restaurations hierarki i forhold til jobfunktioner signaleres via påklædningen. Gæster såvel som det øvrige personale kan ved et enkelt øjekast skelne imellem de forskellige ansatte og se, om der er tale om en maitre d’, en tjener, en afrydder, en opvasker, en kokkeelev, en køkken assistent eller selve køkkenets konge: Kokken i egen person.

Skridsikre sko til køkken- og serverings personalet

Hvis du arbejder i køkkenet, ved du også, hvor hurtigt de glatte gulve bliver livsfarlige – også selv om de er blevet vasket ved arbejdsdagens begyndelse. Blandingen af fedt og rester fra madlavning samt spildte væsker kan gøre gulvet i et køkken så glat, at det kan være vanskeligt at stå fast på – især når det går stærkt. Og enhver, der nogen sinde har arbejdet i et køkken, ved, at det som oftest går rigtig stærkt! Hos Imagewear.dk finder du skridsikre sko til dit køkken- og serverings personale.

Alle de skridsikre sko, du finder på imagewear.dk, kommer fra anerkendte producenter og lever op til samtlige danske og internationale standarder og krav til sikkerhed. Du finder skridsikre sko fra mærkerne Shoes For Crews, Sanita, OXYPAS, Sika, Mozo, Elten, Jalas, Lloyd, Parade og Ecco – brands, som borger for den høje kvalitet og komfort.

Find den rette personalebeklædning på imagewear.dk

Det er vigtigt, at dit personale – såvel det på gulvet som det i køkkenet – er ulasteligt klædt. Samtidig skal arbejdstøjet være designet til daglig brug, og komfort er her en vigtig parameter. Dit personale er i gang i mange timer ad gangen, og derfor skal tøjet være åndbart, så det ikke bliver ubehageligt og klamt at have på. Samtidig må udseendet på tøjet gerne holde en vis standard, og tilbehør så som kokkejakker, forstykker og forklæder (eventuelt i læder) og kokkehuer signalerer på én gang stil og professionalisme.

Hos imagewear.dk finder du kokketøj, tjenertøj, forstykker og forklæder fra mærker som Segers, Chaud Devant, Greif, Beau Rocher, Oliver Harvej, Bosweel og Tee Jays. Du finder mange varianter og farver inden for hver enkelt kategori – og selvfølgelig forskellige størrelser.

Se mere på imagewear.dk