Magasin

Artikler online

Smart bbhugme ammepude

Smart bbhugme ammepude

Som nybagt mor er der mange remedier man kan anskaffe sig, som gør hverdagen lettere. Blandt andet er det en rigtig god ide, at anskaffe sig en ammepude, da en sådan letter opgaven gevaldigt – og det er trods alt meget tid man skal bruge på at amme som nybagt mor. Ammepuden fra bbhugme er et rigtigt godt valg af flere forskellige årsager. Den kan justeres i hårdheden ved hjælp af to ringe i hver ende af puden. Dette er smart, da man så uden problemer kan justere ammestillingen uden at bakse rundt med en ammepude der er for hård eller blød og skal bøjes, bukkes og puffes. De to ringe, som muliggør justeringen er tilmed bideringe, som baby gerne må bide i senere hen – smart! Derudover er ammepuden fra bbhugme forsynet med to snore i hver ende, så du kan binde den rundt om dig, og have baby på plads uden behov for at støtte med egen arm. 

Den største fordel ved en bbhugme ammepude er dog nok, at den er anvendelig til langt mere end det navnet antyder. En bbhugme ammepude kan nemlig bruges til meget andet og derfor i meget længere tid. Før barnet er født, er ammepuden god som støttepude til den gravide mor. Ved at forme en ring og binde enderne sammen med de to snore kan man lave en lille fordybning, som den gravide mave kan være i. Ringen placeres i en stol hvorefter kvinden kan sætte sig med maven mod ringen og læne sig opad ryglænet. Her kan man sidde i en aflastende stilling og få lidt ro i lænden. Desuden kan bbhugme også bruges til at støtte den gravide om natten, hvor det ofte kan være svært, at finde en god stilling når man er højgravid. 

Når barnet lige er født er den selvfølgelig først og fremmest god som en reel ammepude, men den kan også bruges til andre formål. Prøv for eksempel at lave en babyrede, hvor du former en lukket og stram ring, som bindes sammen i enderne. Her kan den lille ligge trygt og godt. Senere er bbhugme god som støtte, når barnet skal lære at sidde. Her kan man placere barnet i hullet i midten af en ring, hvorefter det kan læne sig opad kanterne og dermed undgå at vælte og slå sig. 

De smarte bbhugme ammepuder fås i forskellige søde farver. Betrækket kan tages af og vaskes og både pude og betræk er fremstillet af øko-tex certificeret materiale.