Magasin

Artikler online

Affedtningsmiddel: Et produkt der virker!

Affedtningsmiddel: Et produkt der virker!

Oliespild på værkstedgulve kan være svære at komme til livs. Hvis du ikke har de rigtige værktøjer, så efterlader optørringen en fedthinde på gulvet, der både skæmmer, irriterer og udgør væsentlige sikkerhedsfarer. Vil du problemerne til livs, så har du brug for et effektivt affedtningsmiddel – og her har Oliesug efterhånden vundet mange værkstedsejere og rengøringsfolks gunst. Af helt klare årsager: Det virker!

Fedt A’ fra Oliesug

Oliesug er en dansk virksomhed, der gennem en årrække har produceret og udviklet innovative absorberings- og rengøringsprodukter til oliespild. På både land og vand. Redningstjenester, beredskabsstyrelser og store industrivirksomheder i området omkring Østersøen bruger alle Oliesug, når der skal bekæmpes olieforurening – og nu kan du altså føre linjen helt ind på værkstedet.

Til oliespild på værkstedsgulve har Oliesug udviklet Fedt A’: et professionelt rengørings- og affedtningsmiddel. Det fjerner fedt og snavs fra gulvet, så det igen bliver sikkert at gå på, men det kan også bruges til rengøring af fælge, motorvask, vask af presseninger og klargøring af biler. Og det fungerer ligeså godt ude som inde. Kort sagt er der mange gode grunde til at investere i produktet.

Er du i tvivl?

Tvivler du på om Fedt A’ er det rigtige produkt til dig? Eller overvejer du, om der er andre løsninger, som passer bedre til dine behov? Så kan du med fordel kontakte Oliesugs kundeserviceafdeling. Her sidder nemlig kompetente folk bag skærmen, og de har alle mange års erfaring med virksomhedens forskellige produkter – og ikke mindst med rengøring. Og så vil de gerne dele ud af gode råd, vejledning og alt hvad der ellers kan være brug for.

Oliesug har hovedsæde i Glostrup på Sjælland, og filosofien er, at vi alle har et fælles ansvar for at beskytte kloden, så vi selv og fremtidige generationer kan være her. Derfor er der også tænkt miljøvenlighed og bæredygtighed ind i produkterne fra Oliesug.