Magasin

Artikler online

Body pude til gravide

Som højgravid kan det være en stor udfordring at finde en behagelig måde at ligge på i sengen, når det er tid til den tiltrængte og velfortjente søvn. Især er det hofte og ryg, der udsættes for ekstra pres, hvorfor smerter typisk har en tendens til at opstå i mange sovestillinger. Det kan medføre, at man vågner op i løbet af natten og oplever stærke smerter, der i værste fald kan hæmme mulighederne for at klare almindelige gøremål næste dag. En graviditetspude kan i mange tilfælde være løsningen på disse meget typiske problemer, man gravide kæmper med.

Optimér nattesøvnen

Den geniale body pude er oplagt at bruge, når du som gravid har brug for optimeret komfort. Puden kan aflaste presset på bækkenbunden og ned nedre ryg, så du nemmere kan falde i søvn og undgår at vågne i løbet af natten. En klassisk graviditetspude tilbyder den bedst mulige komfort til alle – uanset graviditetsmåned.

Til de lange køreture

En graviditetspude er også oplagt at medbringe, når du skal ud på en længere køretur og har brug for ekstra støtte på bagsædet. Du kan bruge den ved at have den placeret mellem under den nedre ryg for at aflaste presset på bækkenet. Graviditetspuder fås i forskellige størrelser, og udenfor sengen er det typisk oplagt at vælge puder i mindre størrelser, så du nemt kan have dem med på farten. Således kan du også bruge dem, når du er ude i offentligheden.

Flere forhandlere tilbyder graviditetspuder i høj kvalitet, der passer til alle sammenhænge. Er du i tvivl om størrelse og længde på puden, er det oplagt at få rådgivning hos en kvalificeret forhandler, så du kan nå frem til det helt rigtige valg for dig. Mulighederne er nemlig mange, og flere og graviditetsbutikker tilbyder produkter, der alle kan være med til øge komforten under din graviditet.