Magasin

Artikler online

Vælg uddannelse hos Elev.frode-laursen.com

Vælg uddannelse hos Elev.frode-laursen.com

Åh, det svære valg i livet at vælge uddannelse – om man så er ung eller gammel – kan være den sværeste beslutning nogensinde.

Om man så står på tærsklen til at skulle bevæge sig ud i den voksne verden for første gang med mål efter at erhverve sig en uddannelse, så man kan tjene sine egne penge, eller om man vælger at efteruddanne sig på måske en sti i livet, man aldrig har betrådt før. 
Det er sjældent en nem beslutning.

Derfor har vi oprettet dette indlæg for at foreslå en – ud af mange – uddannelsesmuligheder, du kan vælge hos firmaet Frode Laursen, der nærmere bestemt foregår under Elev.frode-laursen.com.

Kender du til virksomheden Frode Laursen? 

Det er en af de største virksomheder i Norden med stolte og lange traditioner for logistik og transport, men derfor er virksomheden ikke begrænset til arbejde eller erfaring på kun lige de specifikke fagområder, hvilket også afspejler sig i de uddannelser, man kan tage via firmaets uddannelsesretninger som elev.

Blandt deres muligheder for uddannelse kan det blandt flere nævnes, at man kan uddanne sig til lærling og elev under mange fagområder såsom økonomi, administration, chauffør, mekaniker, så man er med til at sørge for, at hjulene – i mere end én forstand – drejer rundt i den gæve virksomhed Frode Laursen.

Men apropos hjul så bliver du med et uddannelsesforløb hos Frode Laursen ikke bare et anonymt tandhjul i deres virke, for de sørger for, at der med deres uddannelse medfølger værdifulde opgaver, udfordringer og godt med ansvar, så du kan blive klædt på til det virkelige liv.

Virksomheden mener nemlig, at man som elev hos dem er fremtiden, der skal bære virksomheden videre og skabes et fælles bedste på mange områder, som Frode Laursen vil sørge for, at man bliver bedst beredt og klædt på til at klare af udfordringer derunder.

Deres uddannelser og muligheder efterfølgende er meget forskelligrettede, og på deres hjemmeside kan du læse meget nærmere om, hvordan de forskellige uddannelser er bygget på, hvad du kan forvente af uddannelsen enkeltvis, og hvad de enkelte forløb kommer til at indebære.

Men det er værd at bemærke, at de enkelte uddannelsesforløb på hjemmesiden har mennesker tilknyttet i både billede og ord, så man kan høre fra en ægte eksisterende elev, hvad de ønsker med uddannelsen og gør ved det.

For med en uddannelse hos Frode Laursen er du ikke alene. Der er over 70 elever tilknyttet, så der er rig mulighed for at knytte bånd med andre ligesindende og støtte hinanden – og have det sjovt under uddannelsesforløbet.