Magasin

Artikler online

Skab opholdsvejr hver dag med elegant terrasseoverdækning

Det kan være en udfordring at arrangere et udendørs arrangement i Danmark. Hvad enten det bare gælder en kop eftermiddagskaffe eller et bryllup, så ved man aldrig virkelig, hvilket vejr det bliver, før på selve dagen. Vil du sikre dig mod dårligt vejr i din egen baghave, kan du overveje terrasseoverdækning.

Mange danskere har terrasser og haver, de ikke får brugt nok. Og det har sandsynligvis noget at gøre med det skiftende danske klima. Om sommeren kan solskin hurtigt skifte til regnvejr, og det kan virkelig ødelægge have-, studenter- eller grillfesten, inden den overhovedet går i gang.

Med flot og elegant terrasseoverdækning kan du skabe et tørt og rart rum udenfor, uden at du mister fornemmelsen af at være ude i den friske luft. Der er mange måder at skabe terrasseoverdækning på, og derfor kan du også få et design, der passer til din smag.

Udgangspunktet for overdækningen er som oftest et skelet bestående af ben i træ eller metal. Ovenpå anlægges et tag, oftest i gennemsigtigt materiale som f.eks. plexiglas. På den måde lukkes solen stadig ind, mens det hårdføre plexiglas lukker regn ude.

Man kan også vælge roterbare lameller, som altså kan stå åbne i varierende grad eller været helt lukkede. Desuden kan du også tilvælge vægge eller afskærmning af forskellige typer.

Vælg den overdækningsløsning, der passer til dine behov

Uanset hvilke ønsker, du har, findes der er løsning til dig. Overdækningsløsningen kan fremstilles i specialmål til din terrasse, så den dækker lige præcis det areal, du har i tankerne.

Med overdækning af din terrasse skaber du en helt ny tilføjelse til dit hjem med stort potentiale. Du kan tage terrassen i brug uanset vejret, og derfor får du også lidt flere kvadratmeter til rådighed til diverse arrangementer og selskaber.

Og så får du selvfølgelig opholdsvejr året rundt på din terrasse.