Magasin

Artikler online

Skab lys i hjemmet med en fransk dør fra melholt.nu

Skab lys i hjemmet med en fransk dør fra melholt.nu

Hvem vil ikke gerne have et hjem, der virker lyst, åbent og rummeligt? Det vil klart de fleste. Det kan imidlertid være vanskeligt at gøre sit hjem større, da det kræver meget arbejde at brække vægge ned og udvide. Det kan også være besværligt at montere større vinduer, da man igen skal hen og brække noget af væggen omkring det gamle vindue op. Men hvad gør man så?
Svaret er ganske enkelt: franske døre
Franske døre er en unik måde at skabe mere lys og luft i hjemmet uden at skulle lave de store ændringer. En fransk dør er ligesom en almindelig dør, blot med den forskel, at der er glas i døren, så lyset kan strømme fra rum til rum. Dette betyder også, at der ikke behøver at blive brækket noget ned eller bygget noget op, for at man kan montere en fransk dør. Man udskifter blot den gamle dør med en ny, lækker fransk dør. Man kan endda bare gøre brug af den gamle dørkarm. 
Franske døre passer ind i alle typer hjem. Der er ikke det hjem, der vil tage skade af lidt ekstra lys, uanset hvor mange eller få vinduespartier, der allerede er i hjemmet. 
Lys er også vigtigt for trivslen. Mennesker trives bedst i lys, det er der ingen tvivl om. Der er en grund til, at så mange danskere bliver vinterdeprimerede, når solen forsvinder og efterlader landet mørkt, koldt og trist. Derudover er en del mennesker mørkeræd, men det er de færreste, der er bange for at bevæge sig i lys.
Ved at montere franske døre i sit hjem kan man øge den generelle trivsel og glæde blandt beboerne, og stemningen i hjemmet bliver derved helt naturligt mere afslappet og hyggelig.
Hos melholt.nu er der at finde et stort udvalg af franske døre. Franske døre kan nemlig fås i flere forskellige størrelser og med flere forskellige størrelser af glasruder. De franske døre kan enten fås som enkeltdøre eller dobbeltdøre. De kan fås med mange små glasruder eller med få store, så der er helt sikkert en dør, der passer ind i netop dit hjem.
De franske døre hos melholt.nu forhandles til yderst konkurrencedygtige priser. Derudover står vi altid klar til at vejlede dig til valg af den rigtige franske dør. Der er enten mulighed for at afhente døren i vores butik hver dag, ellers kan vi sende den med 1-3 dages forsendelse i hele landet.
Har du brug for hjælp til montering af din dør, står vores tømrere altid klar til at hjælpe dig!