Magasin

Artikler online

Skab en have, der passer til dine ønsker og behov med produkter fra Lyngeshop

Skab en have, der passer til dine ønsker og behov med produkter fra Lyngeshop

Det er meget forskelligt, hvor meget tid og arbejde man gerne vil lægge i sin have. Nogle kan bruge timer derude og ser det nærmest som en form for terapi eller hobby at være der. Andre synes, at det er en træls pligt og vil helst have havearbejdet overstået hurtigst muligt. Lige meget hvilken form for haveejer du er, handler det om for dig, at du får købt de rigtige produkter til at skabe en have, der passer til dine behov og ønsker. Det er med til at gøre, at du ikke ender med en have, hvor der er alt for meget eller al for lidt udfordring. 

Et godt sted for dig at finde de rette produkter til din have er på lyngeshop.dk. De har et stort udvalg, og du kan derfor nemt finde frem til det, der er relevant for dig. For eksempel har lyngeshop.dk et stort udvalg af højbede. De kan både bruges af dig, der ikke er så meget til arbejde i haven, og til dig, der bare elsker det og ikke kan få nok af det. Højbedene giver en god højde i forhold til at plante og luge i bedet. Derudover gør de det umuligt for dræbersnegle at komme op i bedet. Du kan derfor have for eksempel din jordbær i fred for dem, når de står i et højbed – så skal du bare huske at dække af, så fuglene ikke spiser dem i stedet. 

Udover højbede kan du for eksempel også finde krukker, potter og plantekummer til haven. Hvis du hører til den mere dovne havetype, kan det være, at du har fået lavet hele haven om til en terrasse, og at du så bare har nogle krukker stående. DU kan få plantekrukker med hjul, så det er nemt for dig at flytte rundt på dem. Krukkerne er også perfekte til dig, der gerne vil forkultivere grøntsager i dit drivhus og senere plante dem ud eller flytte dem ud i haven.