Magasin

Artikler online

Professionelle massagebrikse i topkvalitet

Professionelle massagebrikse i topkvalitet

Hvis du har en klinik, der tilbyder massage, så er det vigtigt med en god massagebriks. Det kan være i forbindelse med noget fysioterapi, generel wellness eller noget helt tredje. Uanset hvad så skal briksen være i top kvalitet, så kunden føler sig komfortabel og veltilpas hele behandlingen igennem. 

Massagebrikse til alle behov

Der findes naturligvis et væld af massagebrikse på markedet, og der er stort set til alle behov. Men hvad er så en god massagebriks? Det kan være et vidt begreb, da alle har forskellige ønsker, men overordnet handler det om, at briksen skal være i god professionel kvalitet og ikke mindst komfortabel for at sikre den bedst mulige behandling. Derudover skal den give de bedste arbejdsstillinger, så dit arbejde bliver lettere. 

Stort udvalg af brikse hos Acupunctureshop 

Acupunctureshop tilbyder massagebrikse i mange forskellige designs og ikke mindst mærker, hvilket gør det muligt at vælge lige præcis den massagebriks, der passer ind i din klinik. Det er her, at du med garanti finder markedets bedste massagebrikse, da de har nogle solide samarbejdsaftaler, så du netop er sikret de bedst mulige produkter. 

Først og fremmest forhandler Acupunctureshop massagebrikse fra CAIR, som har en meget høj kvalitet. De kalder dem BEST BUY, da det er her, at du får mest for pengene. De er stilrene og giver dig nogle gode arbejdsstillinger samtidig med, at kunden også får en god oplevelse. Hvis du er på udkig efter en god begynderbriks i den billige ende, så er den populære ETL57 det perfekte valg. Det er en all-around transportabel briks, der dækker stort set alle behov, da den både er velegnet til en klinik, men også kundebesøg. Hvis du hellere vil have en briks, der er lettere og endnu nemmere at transportere, så er PT018 den briks, du bør anskaffe dig. Det er ganske enkelt den bedste transportable briks, der nogensinde er fremstillet. PT005 er også en super kvalitetsrig briks, der også er velegnet til transport – man kan vist godt sige, at det er en af de bedste brikse, der nogensinde er produceret. Vigor-01 og Vigor-04 er også nemme at transportere samtidig med, at de er i et lækkert stilrent design med aluminiumstel. 

Hvis du derimod er på udkig efter en graviditetsbriks, så er PZE1 og PLE1 nogle gode bud. Begge er lavet i smukt design, og så kan den transportable briks både bruges til massage, akupunktur mm., men som primært er målrettet gravide. 

 

Acupunctureshop forhandler også den populære Alpha briks, som må være en af de bedste og mest smukke træbrikse, der nogensinde er produceret. Den har et unikt rygløft, som giver masser af muligheder til dig som behandler. Luban-Nadine er også en træbriks, der ligger sig tæt op af den populære Alpha stilmæssigt. Luban-Nadine har blot et mere klassisk snit og er en mere enkel briks. 

 

 

 

Klik ind på Acupunctureshop.com i dag og gå på opdagelse i det inspirerende og imponerende udvalg. Der vil med garanti være en briks, der falder i din smag, som kan løfte dine behandlinger til et helt nyt niveau.