Magasin

Artikler online

Post-corona party: Sådan holder du den store fest

Har du også fabelagtige planer for en fest, engang når regeringen lukker landet op, og vi igen kan feste til den lyse morgen? Så er du landet det helt rette sted, fordi vi vil her gøre dig klogere på, hvordan du kommer i mål med den perfekte fest, som folk vil huske.

Udstyr til scenen

Ja, først og fremmest skal du have en scene, fordi en scene er et naturligt samlingspunkt. Du kan bruge scenen til mange ting, og derfor skal du også have en masse scene udstyr, som du kan bruge til forskellige ting. Det kan eksempelvis være et podio eller andet konkurrence materiale, fordi alle elsker at dyste. Men scenen giver også et naturligt dancegulv, når dj’en overtager scenen. Scenen er altså praktisk som centrum, men den former også festen.

Køledere

Vil du gerne sikre dig, at festen foregår under ordentlige forhold? Folk har savnet at feste, og det kan godt betyde, at vi giver den ekstra meget gas, når vi kommer tilbage. Med køledere kan du sikre dig, at kun de rigtige mennesker kommer ind, og samtidig kan du sikre dig, at folk får lov at vente på, at det bliver deres tur.

Skrub af mad

Når vi har drukket os i hegnet, og det nærmer sig midnat, så er der mange af os, som bliver ret sultne. Selvom din fest derfor ikke er inklusiv mad, kan du redde rigtig mange af dine gæster med en hotdog eller et stykke pizza til at køre ned. Det ser måske ikke så charmerende ud, men dine gæster vil sætte pris på det.