Magasin

Artikler online

Nemt at lave lækre retter med det rigtige cateringinventar fra Nordiskstorkokken.dk

Nemt at lave lækre retter med det rigtige cateringinventar fra Nordiskstorkokken.dk

Uanset om du ejer et veletableret cateringfirma eller du er ny i branchen, så er det vigtigt at have ordentligt cateringinventar i dit storkøkken, når de daglige arbejdsopgaver skal udføres. Der er eksempelvis behov for borde i den rigtige højde, så man ikke får ondt i ryggen at stå og lave mad i mange timer. Der er brug for komfurer, ovne, et bredt udvalg af køkkenmaskine og køkkenredskaber samt kølefryseskabe. Når maden skal bringes ud til kunderne er det desuden en fordel med termokasser, så maden holder den rigtige temperatur, og leverer dit cateringfirma mad til kantiner, kan der være behov for koldbuffet eller varmbuffet.

Totalleverandør tilbyder professionel rådgivning

Hos Nordiskstorkokken.dk er de totalleverandører til storkøkken og gastro, og her finder du alt, hvad du har brug for af cateringudstyr, hvad enten du blot skal udskifte eller købe enkelt udstyr til dit allerede eksisterende cateringfirma, eller du har brug for masser af nyt udstyr til dit nye cateringfirma. Ud over det store udvalg til favorable priser, så tilbyder Nordiskstorkokken.dk professionel rådgivning til indretning af dit cateringfirma. Du får desuden leveret alle dine varer direkte til døren, når du bestiller online, hvilket er nemt og praktisk.

Spændende menukort og levering i termokasser

Med cateringinventar fra Nordiskstorkokken.dk bliver det nemt at lave et spændende og varieret udvalg af lækre kolde og varme retter. I sortimentet af køkkenredskaber og køkkenmaskiner finder du bl.a. skærebrætter, knive, kartoffelskrællermaskiner, pålægsmaskiner, kødhakkere, grøntsagssnitter, blender, mixer, gryder, pander, riskoger m.m. Derudover finder du et stort udvalg af glas og service samt serveringsbakker. Når maden skal leveres, kan den nemt holdes varm i termokasser, som fås i forskellige størrelser, og som kan genanvendes. For kunderne er ofte vigtigt, at maden har den rigtige temperatur og er nem at servere, når de bestiller mad udefra. Som leverandør kan du derfor yde en god service ved at sikre, at maden bliver leveret varm i termokasser.