Magasin

Artikler online

Når graviditeten er et helvede

Det er en dejlig tid at være gravid. Det er en vidunderlig velsignelse som mange nyder. Men for nogle er det et rent helvede og de kan ikke vente til det er overstået.

De svære uger ligger typisk i slutningen af graviditeten hvor du mest ligner en opsvulmet hval der humper rundt og bider af sine omgivelser. Du hader at du hidser dig op over småting. Du æder mere end en elefant og det gør ondt alle vegne.

Skån din partner med en pude

I stedet for skælde din partner ud over at du sidder ad helvede til i jeres nye sofa og kræver en ny seng, så prøv at købe en body pude. Det er en lejrings- og graviditetspude der kan hjælpe dig med at sidde og ligge bedre på trods af puklen foran.

Det er ikke sikkert at du bliver glad og lykkelig, men du kommer til at sidde bedre og du får en lidt bedre søvn. Alt i alt vil det gøre dig i lidt bedre humør og du får lettere ved at komme igennem den sidste tid.

Undgå at skræmme din partner

Ved at bruge en graviditetspude får du det lidt bedre. Det betyder også at du bedre kan styre følelser og temperament. Det vil dine omgivelser takke dig for. Det er lettere at hjælpe dig når du ikke viser tænder.

Puden er en lang tyk pølse formet som et stort U. Du kan bruge den på et utal forskellige måder, men prøv dig frem for at ligge godt.

Fyldt med små kugler

En graviditetspude er typisk lavet i bomuld og fyld med små syntetiske kugler der er åndbare. Det betyder at puden er behagelig og giver støtte uden at varme mere end nødvendigt.

Tag den mellem benene om natten og sid på den om dagen.