Magasin

Artikler online

Metal drejebænk i høj kvalitet fra Dorch & Danola

Metal drejebænk i høj kvalitet fra Dorch & Danola

Uanset om du leger lidt med konstruktioner i metal i din fritid, eller det er en del af dit professionelle virke, vil du alt kunne finde en kvalitets drejebænk til rimelige priser hos Dorch og Danola. Dorch og Danola har mange års erfaring med værktøj og tilbehør til hobby og industri, og vi er leveringsdygtige i første klasses produkter fra de bedste og mest anerkendte producenter. I vores online shop fører vi drejebænke af mærkerne Jet, Luna og Proxxon – alle tre brands, som er kendte for deres høje produkt kvalitet og for at leve op til de høje standarder for sikkerhed og holdbarhed, der på markedet. Drejebænke fra Jet, Luna og Proxxon er kendetegnet ved deres robusthed, stabilitet, og brugervenlighed. Du finder metal drejebænke i alle tænkelige størrelser og til priser, der matcher netop dine ønsker og behov.

 

Vores aller mest simple metal drejebænk, som især egner sig til hobby garagen og koster under fem tusind kroner. Med præcisions drejebænken fra Proxxon får du en drejebænk, som kan klare de mindre opgaver – således vil denne model også finde sin berettigelse i det professionelle værksted til opgaver, hvor det ikke er nødvendigt at køre det helt store maskineri i stilling. I den anden ende af spektret finder du den helt store support drejebænk fra Luna. Denne drejebænk er en del mere pladskrævende og i særdeleshed velegnet til reparations- og vedligeholdelses arbejde samt uddannelses formål. Drejebænken er udført i særdeles robuste materialer og har en brugervenlig og intuitiv konstruktion, med fodbetjent spindelbremse samt sikkerhedskobling mod overbelastning af tilspændingen. Selve maskinen har, i kraft af sin konstruktion med induktionshærdet og slebet ramme med solid udskæring af højstyrke støbejern, en utroligt høj stabilitet.

 

Kig forbi webshoppen på dorchdanola.dk og få syn for vort store og velassorterede udvalg af metal drejebænke til yderst favorable priser.