Magasin

Artikler online

Med rullegræs får du nemt og hurtigt græs på plænen

Med rullegræs får du nemt og hurtigt græs på plænen

Hvis du lige er flyttet ind i et hus, hvor der har været terrasse i hele haven, men hvor du gerne vil have en græsplæne, behøver du ikke at vente i lang tid. Med rullegræs kan du nemt og hurtigt få en flot græsplæne, der helt bogstaveligt er lige til at rulle på. Det giver dig nogle rigtig gode muligheder i forhold til at få en flot, grøn græsplæne. Det kan også være, at du har fået udført noget arbejde i haven eller på dit hus, så der har kørt en masse tunge maskiner rundt på græsplænen. Det gør, at den også godt kan trænge til et løft. 

Et godt sted for dig at finde noget flot rullegræs er hos nykilde.dk. De har specialiseret sig i produkter til din have, der gør det så nemt som muligt for dig at få en flot have i en fart. Det er derfor en god mulighed for dig. Deres rullegræs er 250 centimeter lange, 40 centimeter brede og to centimeter tykke. De vejer cirka 20 kilo hver, så du skal enten have mange kræfter eller nogen til at hjælpe dig, når du skal lægge rullegræs på. Når du kender målene på rullegræsset og målene på din have, er det nemt at finde ud af, hvor meget rullegræs du har brug for. 

Det er vigtigt, at du starter med at jævne området, hvor rullegræssen skal ligge. Hvis du har en område med fliser, skal jorden, hvor græsset skal være, være lavere end fliserne. Gerne to til tre centimeter under. Rullegræsset er jo to centimeter tykt. På den måde kommer det til at ligge i niveau med hinanden. 

Indtil græsset får rigtigt fat i jorden, er det vigtigt, at du vander det regelmæssigt, og at du ikke træder for meget på det. På den måde vil du få den fineste plæne efterfølgende.