Magasin

Artikler online

Med de rigtige sko bliver det nemt at køre hurtigt på din mountainbike

Med de rigtige sko bliver det nemt at køre hurtigt på din mountainbike

Dine sko er måske ikke noget, som du har tænkt så meget over, når du har skullet købe udstyr til at køre på mountainbike, men de er faktisk en vigtig del af dit udstyr. Med de rigtige sko er du nemlig sikker på at kunne have et godt greb i pedalerne, og du kan derfor køre langt vildere og nemmere køre i et højere terræn, end du ellers normalt ville kunne. Det er derfor en god ide, at du bruger nogle penge på nogle mountainbikesko i god kvalitet. 

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan finde nogle gode sko til at køre mtb, kan du for eksempel kigge på webshoppen coolmtb.dk. De har et stort udvalg af forskellige sko, så du kan være sikker på at finde dem, der passer til dit behov. Det er derfor en god mulighed for dig.

Mange af kunderne hos coolmtb.dk er glade for det mærke, der hedder Five Ten Freerider. Det er en solid sko med en god sål, hvor du virkelig kan være sikker på, at du kan stå fast på pedalerne, når du bruger den til at cykle. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Skoen er lavet i en god kvalitet, hvilket gør, at den holder i lang tid – også selvom du kører vildt, eller du kører i et terræn, der kan være hårdt for skoene. 

Five Ten Freerideren har en tyk ydersål, der gør, at du står fast på pedalen, og at den kan holde i lang tid. Den er lavet af læder og mesh, der begge er holdbare og vandtætte materialer. Det har du brug for, når du skal køre gennem vandpytter, vandløb eller lignende. Det er ærgerligt at komme hjem med våde og kolde fødder efter en ellers god tur på mountainbike. Det tager lidt af oplevelsen af.