Magasin

Artikler online

Måleudstyr i høj kvalitet fra Pro Instruments

Måleudstyr i høj kvalitet fra Pro Instruments

 

Hvis du leder efter måleudstyr af høj kvalitet, som lever op til de gældende standarder og er gennemtestet og top kalibreret – så bør du besøge online shoppen hos Pro Instruments. Pro Instruments er forhandler af Extech – verdens største producent af termografi- og varmefølsomme kameraer – blevet udpeget til ene distributør på det kommercielle marked. Dette betyder, at du på konsum markedet udelukkende finder Extech produkter hos Pro Instruments – og det til særdeles favorable vilkår, den høje standard og kvalitet i disse produkter taget i betragtning.

 

Ud over Extech leverer Pro Instruments også måle apparatur og tilbehør hertil fra andre ansete og velrenommerede producenter så som FLIR og Metrix, og vare sortimentet er bredt og omfattende – Pro Instruments forhandler alt fra hygrometre (fugtmålere), lydmålere, målere til at bedømme luft kvalitet indendørs og udendørs, multimetre, lysmåling (luxmetre), tryk- og vibrations måling, pH måling til endoskoper, mikroskoper og termometre og varme følsomme kameraer til feber screening i lufthavne og lignende i forbindelse med epidemier. Måle teknik er et bredt område, og hos Pro Instruments søger vi at imødekomme alle de behov, der kan opstå, hvis man for eksempel beskæftiger sig med arbejds områder så som fejlfinding på elektriske installationer, opstilling af grænse værdier for for eksempel CO2 udledning, arbejdsplads vurdering, opsøgning og identificering af fugt skader på bygninger eller i anlæg, eller generelle målinger i industrien. Vi holder vort udvalg velassorteret og overskueligt, og sikrer til enhver tid, og vore leverandører er up to date med diverse certificeringer og godkendelser.

 

I vores online shop på pro-instruments.dk kan du blandt andet finde måleudstyr, som er specielt tilpasset følgende områder: Vibrationsmåling, måling af radiostøj, fugtmåling, måling af spændingskvalitet, lydmåling, lysmåling, temperaturmåling, trykmåling, ph måling, væskeanalyse. Vi forhandler multimetre, endoskoper/mikroskoper, tangamperemetre og udstyr til termografi, herunder varme sensitive kameraer af særligt høj kvalitet og med et utroligt præcisions niveau.

 

For eksempel kan du med fordel anvende de varmefølsomme kameraer fra Flir til monitorering af varme og varmemønstre i produktionsprocesser. Herved sikrer du, at reglerne for temperatur i produktionen til enhver tid bliver overholdt. Dette er særdeles vigtigt inden for fremstilling, håndtering og tilberedning af fødevarer, hvor reglerne for hygiejne og temperaturer er meget stringente. Som byggesagkyndig kan du ydermere have glæde af det varmefølsomme kamera, hvis du skal opspore og identificere kilder til varmespild i bygninger, hvilket kan forårsage store økonomiske tab. Og med en fugtmåler har du chancen for at opdage fugt skader i ordentlig tid, inden de udvikler sig til skimmelsvamp.