Magasin

Artikler online

Lastbiler i verdensklasse

Lastbiler i verdensklasse

Hos MAN laver vi markedets bedste lastbiler! Med en lastbil fra MAN bliver langturene mere komfortable, økonomiske og praktiske. MAN er en forkortelse for Maskinfabrik Augsburg-Nürnberg. Virksomheden er en tysk virksomhed og er mest kendt for produktion af busser og lastbiler, men vi producerer også meget forskelligt materiel indenfor ingeniørfaget.
MAN kan trække rødder helt tilbage til 1758. Dengang var MAN den første sværindustri-virksomhed i Ruhrregionen. Den dag i dag er MAN en af Europas ledende producenter inden for deres område, som nævnt tidligere.

Hos truck.man.eu kan man læse mere og de forskellige lastbiler fra MAN, og hvad de forskellige modeller egner sig bedst til.
Der gives her et hurtigt overblik:

MAN TGX til langturskørsel
Hos MAN har vi gjort brug af gearskiftestrategien SmartShifting, som gør, at MAN TGX når endnu hurtigere og mere brændstoføkonomisk frem. I en MAN TGX er både arbejdsområdet og opholdsområdet gjort endnu mere praktisk og komfortabelt.
Takket være en drivline, der er trimmet til effektivitet og maksimal performance er den nye MAN TGX et helt kapitel for sig selv inden for energieffektivitet på internationale langture.

MAN TGS til byggepladsen
I en MAN TGS finder man en ny, sekscylinderet rækkemotor (MAN D26). Denne motor sørger for ekstra drejningsmoment og samtidig et lavere brændstofforbrug. Man kan derfor roligt være sikker på, at den nye MAN TGS klarer enhver opgave inden for bygeplads- og traktionskørsel.
Den nye MAN TGS kan klare at transportere selv de tungeste laster på både asfaltveje og løst underlag.
Man kan roligt sige, at MAN TGS hører til den absolutte topklasse på verdensplan i terræn, ved tung byggepladskørsel og til myndighedsopgaver.

MAN TGM til distributionskørsel
Med den nye MAN TGM sikrer man sig mere komfort og sikkerhed i forbindelse med den krævende distributionskørsel. I en MAN TGM er der nemlig både regnsensor og kørelysautomatik, som aflaster chaufføren. Derudover er der installeret den nye MAN Bremsomat, som er med EBS-bremsesystem og bremseassistent, som gør sikkerheden langt større. 
Derudover er der også et professionalt navigationssystem.
Man kan roligt sige, at den nye MAN TGM er et ægte multitalent. Den er særligt stærk indenfor solokørsel og let anhængerdrift. Fordi komfort og ergonomisk interiør bliver sat i højsædet, bliver en MAN TGM lastbil en yderst effektiv lastbil, fordi chaufføren hele tiden vil være på toppen.

Der findes mange forskellige modeller af lastbiler fra MAN med hver deres styrker. På hjemmesiden truck.man.eu kan du læse mange flere detaljer om de forskellige modeller og deres styrker.