Magasin

Artikler online

Lasergravering fra Gravør Dynesen – en sikker investering

Lasergravering fra Gravør Dynesen - en sikker investering

Marker dit ejerskab over dine ejendele – eller sæt dit eget personlige præg på disse – med en lasergravering fra Gravør Dynesen. Hos Gravør Dynesen sætter vi en ære i altid at være et skridt foran, når det handler om gravering af alle typer materialer, uanset om det drejer sig om træ, aluminium, plast, glasfiber, glas, stål eller krom. Vi finder en løsning til dig, som ønsker en smuk og stilfuld gravering med et lækkert finish, uanset om det handler om at sikre sine ejendele mod tyveri, markere et tilhørsforhold (for eksempel med et logo eller et monogram), eller bare skabe en lækker detalje.

 

Lasergravering udmærker sig derved, at det er en graverings metode, som har en helt utrolig grad af præcision. Lasergravering benytter sig af en højteknologisk metode, hvor der anvendes lys med en meget kort bølgelængde og høj frekvens. Med lasergravering opnås resultater med stor finesse og akkuratesse – vi kan gravere i nærmest et hvilket som helst materiale, og styre dybden på graveringen ned til tusind dele af en millimeter. Lasergravering kan anvendes, hvis du for eksempel ønsker dit dyre IT udstyr eller stereo anlæg indgraveret for at sikre det mod tyveri, eller du vil sætte dit bomærke, logo eller dine initialer på dit musik udstyr, dashboardet på din motorcykel, eller måske som en fiks lille detalje på din smarte amerikaner bil.

 

Med lasergravering kan man vælge at gravere dybt, eller bare ridse i overfladen. Lasergravering egner sig især til storproduktion, selvom det sagtens kan anvendes til enkelt opgaver. For eksempel har vi hos Gravør Dynesen udført utroligt detaljerede lasergraveringer i stikkene på Argento Audios eksklusive kabler. Her står kablets løbenummer og navnet på virksomheden, som har fremstillet kablerne. En meget fin detalje ved et produkt af høj kvalitet, som mange Hi-Fi elskere nyder godt af hver eneste dag.

 

Lasergravering er en fleksibel metode til gravering af mange forskellige typer materialer, og der er tilmed mulighed for at føje farve til graveringen efter at den er udført. Fordelene ved lasergravering frem for mange andre former for gravering – for eksempel fræsegravering – er den høje detaljegrad og præcision. Når du vælger lasergravering fra Gravør Dynesen, får du et tydeligt defineret resultat, uanset om du skal have graveret træ, metal, glas eller plast materiale.

 

Kig forbi gravordynesen.dk og se eksempler på vores arbejde med lasergravering. På vores hjemmeside kan du samtidig bestille et tilbud på gravering af dine ejendele.