Magasin

Artikler online

Lad dine sunde vaner smitte af på andre

Er du også en, som værdsætter det gode liv, og som ved, at dette rimer på en sund og varieret kost? For at skabe en sund og varieret kost må man gøre det til en vane. Det kan være svært selv at skabe det gode mønster, og det er her, hvor der er brug for hjælp.

Hvis du er interesseret i at give dine gode vaner videre og få et mere indgående kendskab til, hvordan kroppen fungerer, så er uddannelsen som kostvejleder noget for dig.

Her kan du blive certificeret vejleder og få et stærkt teoretisk fundament for dine forståelser af en god kost.

Uddannelsen er bygget op af level 1 og level 2. Det første niveau vil fokusere på det tekniske og nørdede bagvedliggende teori, hvor det andet niveau vil handle om at lade din teoretiske viden kommer til sin ret. Det er også her, hvor du vil lære, hvordan du kan forklare komplicerede ting på en simpel måde til dine klienter.

Bliv en god formidler

Den viden som kan videreformidles på forståeligvis, skaber nødvendigvis bedre resultater. Derfor vil du også blive undervist i coaching, og hvordan I sammen kan bygge en forståelig plan. Her vil du også lære, hvordan du bedst indsamler de vigtigste informationer fra dine klienter.

Studiet vil være en blanding af online undervisning og hjemmestudie, og der vil være fuld gennemsigtighed ift., hvor mange timer det kræver af dig at tage uddannelsen. Hvis der er noget, du finder sværere end andet, kan du gense det 24 timer i døgnet.

Bliv klogere på, hvordan du lader din motivation smitte af på andre, og hvordan du kan hjælpe dem i mål med deres drømme om et bedre liv.