Magasin

Artikler online

Kvalitets cocktail shaker fra drinkworld.dk

Kvalitets cocktail shaker fra drinkworld.dk

Leder du efter shakere og mixglas i høj kvalitet til dit cocktail party, din restaurant eller din hjemmebar, så går du ikke galt i byen med drinkworld.dk. Hos drinkworld.dk finder du altid udstyr til mixning af drinks og cocktails til nogle af markedets aller laveste priser. Vi går så vidt som til at tilbyde pris garanti på samtlige varer i vores sortiment. Klik ind for webshoppen på drinkworld.dk og tjek vores brede og varierede udvalg af shakers, mixglas, flaskeophæng, alkohol dispensers, isspande, barblendere, åbnere, isknusere, skænkepropper, fairflasker, sifonflasker og andre nyttige artikler til din fest eller restauration. Vi fører også udstyr til hjemmebryggeriet – du kan blandt andet erhverve dig en beholder med samtlige ingredienser til bryg selv lagerøl. I den mere eksotiske afdeling fører vi champagnesabler, og til inspiration kan du købe bøger indeholdende tips til mixning af drinks og cocktails samt lækre opskrifter og flotte billeder.

Som bartender er det vigtigt at have udstyret i orden, uanset om du holder en privat fest i baghaven, har en natklub i indre by, eller måske er bartender ved en koncert eller en festival. Derfor bør du ikke spare på udstyret – når man skal imponere bargæsterne, kan man ikke tillade sig at gå ned på udstyr. Hos drinkworld.dk finder du barudstyr af højeste kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Du bliver en ren Tom Cruise, når dit bartender sæt er indkøbt hos drinkworld.dk, og du kan føle dig tryg ved, at mixerglasset ikke springer i tusind stykker midt i opskænkning af iskold Margherita. Hos drinkworld.dk fører vi kun de bedste og mest robuste varer. Drinkworld.dk fører et stort og varieret udvalg af udstyr til bartendere, tjenere, vinkypere og andre professionelle i restaurationsbranchen, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det bør du helle ikke gøre – så kig forbi drinkworld.dk og find din nye cocktail shaker eller dit nye mixer glas her.

Tjek for eksempel serien fra Boston Shaker, hvor cocktail shakeren er beklædt med vinyl, så den ikke skrider mellem hænderne på dig – selv ikke når den er våd. Boston shakeren fås også med læder i stedet for vinyl. Samtlige cocktail shakere fra Boston Shaker er fremstillet i rustfrit stål, hvilket er deet eneste rigtige materiale til cocktail shakers.

Hvis du er helt ny i faget og angler et godt udgangspunkt, kan vi anbefale vores Boston Starter sæt, som blandt ndet indeholder cocktail shaker, mixerglas, røreske, multi åbner og en strainer.