Magasin

Artikler online

Kom stærkt tilbage: Sådan optimerer du din træning

Corona har for mange været lig med en længere periode med mindre god mad og ekstra mange kilo på sidebenene. Selvom vi har muligheden for at løbe en tur udenfor, så er der mange af os, der har brug for et fitnesscenter for at motivere os. Vi har derfor her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan komme tilbage i topform efter en fedende coronatid.

Lær at lægge en diæt

Du kan komme langt med at træne godt, men du kan ikke opnå nogle gode resultater, hvis du ikke spiser godt og sundt ved siden af din træning. Hvis du gerne vil vide ekstra meget om diæt, bør du tage en diætist uddannelse ved siden af din træning for at opnå optimale resultater til din træning.

Find en makker at træne med

Det kan være svært at trække sig selv op af sofaen og ned i centret, når du ikke har nogen til at hanke op i dig. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du finder en makker, som du kan træne, og som kan motivere dig til at komme afsted. Når andre pludselig afhænger af dig, har du et ansvar, som kan være svært at løbe fra – og det er din motivation.

Fokuser dine muskelgrupper

Hvis du indtil nu ikke har fokuseret på enkelte muskelgrupper under din træning, men i stedet trænet hele kroppen, så kan du opnå skarpere resultater ved at dedikere hele træninger til bestemte muskelgrupper. Du vil hurtigt mærke, hvordan styrken øges i den enkelte muskelgruppe, og det skyldes, at du nu fokuserer i stedet for at træne det hele.