Magasin

Artikler online

Graveskovl i den højeste kvalitet

Hos Scanbolt.dk finder du et solidt udvalg af reservedele til en bred vifte af maskinmærker og modeller. Du kan i vores sortiment blandt andet finde reservedele i form af graveskovl, bæltemotor, grabber og gummibælte. Lige meget hvilke reservedele, du har brug for til din store maskine, så kan du finde det her hos os.

En graveskovl til lige præcis dit behov

I vores sortiment hos Scanbolt.dk finder du alt fra robuste planerskovle, risteskovle, grabbere, de eminente hydrauliske planerskovle, pallegaflesæt, 4 i en 1 skovle til profilskovle og meget, meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvilke graveskovle, du kan finde hos os. Vores anerkendte graveskovle er efter de CE-godkendte krav og har Hardox frontskær med ekstra slidplader på bunden og dets sider.

Alt i tilbehør

På vores hjemmeside finder du naturligvis alt i tilbehør til din graveskovl, så du kan sørge for en optimal vedligeholdelse. Vi har alt i kemi, såsom gearolie, hydraulikolie og fedt til din graveskovl, så den fungerer lige efter bogen i lang tid fremover. Du finder også remme, bolte og klude til diverse vedligeholdelsesfaktorer, når det kommer til din professionelle og eminente graveskovl.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse i vores bundsolide sortiment af diverse skovle, bælter og river samt tilbehør og find alt det, du står og mangler ét sted, nemlig hos Scanbolt.dk. Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har masser af erfaring indenfor branchen og står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, der opfylder dine behov.