Magasin

Artikler online

Gør undervisning sjov og underholdende med Pirana

Hvis man tænker tilbage på ens egen tid i folkeskolen, vil mange hurtigt nok kunne komme i tanke om deres hadefag. Et fag, som var så kedeligt, at man knap kunne holde sig vågen i timerne – for slet ikke at tale om at få klaret lektierne derhjemme. Om det så var dansk, matematisk, engelsk eller noget fjerde, vil de fleste nok kunne nikke genkendende til dette.

Netop denne problemstilling tager lærehæfter fra Pirana højde for med sjove og underholdende læringsmetoder. Alle hæfter er tilrettelagt med sjove illustrationer, så børnene forbliver motiverede til at løse opgaverne og blive klogere.

Hæfterne har ligeledes en klar faglig struktur med selvrettende opgaver, som hjælper børnene til selv at rette dem igennem hurtigt og give dem et godt og grundlæggende fundament af læring.

Hvem kan Pirana lærehæfter bruges af?

Pirana lærehæfter er i særdeleshed gode til folkeskoleklasser eller til ekstra undervisning derhjemme – når det både skal være sjovt og lærerigt.

Lærehæfterne fås til matematik, tysk, engelsk og dansk fra 0.-7. klasse i forskellige sværhedsgrader. I hæfterne arbejdes der med alle de gængse læringsområder inden for hvert fag, og hæfterne kan således fint bruges i den almindelige folkeskole – både som klassebog eller som supplerede lærehæfter til undervisningen.

Her er rig mulighed for at lære – uden at det behøves at være så kedeligt!