Magasin

Artikler online

Fire fester, hvor et konfettirør er perfekt

Fire fester, hvor et konfettirør er perfekt

Der er selvfølgelig meget mere end fire lejligheder, hvor du kan bruge et konfettirør, men vi vil alligevel nævne de fire, hvor det er mest oplagt at gøre det. Et konfettirør er med til at gøre festen meget sjovere, og det er derfor en rigtig god investering for dig. Du kan få mange forskellige slags rør, og det er derfor nemt at finde et, der passer til lige præcis den form for fest, som du gerne vil holde. Et godt sted for dig at købe konfettirør er på hjemmesiden all4party.dk. Som navnet antyder, har de alt, hvad du skal bruge til en fest. 

1. Bryllup

Et bryllup er en helt særlig begivenhed, og det er derfor en god ide, at du fejrer det med maner. Det skal være en dag, hvor der ikke bliver sparet på noget, og hvor alt er, præcis som du gerne vil have, at det skal være. Hvis du ikke har lyst til, at folk skal kaste ris ud over jer, når I kommer ud fra kirken, kan du for eksempel købe nogle konfettirør til lejligheden. Du kan også købe nogle rør, som I kan bruge, når der er kommet gang i festen om aftenen. 

2. Studenterfesten

Til studenterfesten skal der selvfølgelig også være gang i den. I er blevet færdige med en vigtig del af jeres uddannelse, og nu handler det bare om, at I skal fejre det så meget, som muligt. Der kan konfettirør også være med til at sætte gang i festen. I kan have en masse rør med, når I er ude at køre i vogn. Du kan også have nogle liggende hjemme hos dine forældre og så overraske dine venner med dem, når I kommer frem. 

3. Den runde fødselsdag

Selvom det kan være hårdt at runde et skarpt hjørne, kan du lige så godt fejre det med maner. Det er med til at gøre det sjovere og få det nye årti, som du er trådt ind i, til at glide nemmere ned. Det kan derfor være en god ide, at du lægger op til fest og dans og masser af konfetti. 

4. Nytårsaften

Nytårsaften må jo siges at være konfettifesten over dem alle. Her skal der virkelig siges farvel til det gamle år med maner og bydes velkommen til et nyt og spændende år. Hvis du ikke er så meget for fyrværkeri, er det oplagt, at du har en masse konfettirør, som du skyder af omkring midnat.