Magasin

Artikler online

Find kvalitets sikkerhedssandaler hos olholm.dk

Find kvalitets sikkerhedssandaler hos olholm.dk

Hvis du er for eksempel arbejder som murer, stilladsarbejder eller andet steds i byggebranchen, kender du alt til nødvendigheden af at beskytte sine fødder med det rette sikkerhedsfodtøj. Det samme gør sig gældende, hvis du har indendørs arbejde som kok eller maler – sikkerhedssko er ikke udelukkende lavet til de hårde konstruktionsjobs, hvor ekstra forstærkning er alfa og omega for beskyttelse. At være iført det rette fodtøj kan for en kok, en tjener eller en opvasker gøre forskellen på, om man står fast på de glatte gulve eller ej. Måske er faren ikke overhængende for at få noget tungt ned over tæerne, eller få knoglerne i foden knust ved en klemme ulykke – til gengæld er risikoen for en alvorlig fald ulykke til stede i de travle køkkener, hvor gulvet ofte er fedtet eller vådt, og hvor der ikke altid er tid til at vaske det.

 

Til netop disse typer job, som foregår indendørs ved høje temperaturer og med mange daglige timer i oprejst stilling, er sikkerhedssandaler et godt bud på det ideelle fodtøj. I lighed med traditionelle sikkerhedssko er sikkerhedssandaler forsynet med kraftige, skridsikre Vibram såler, som sikrer det optimale fodfæste og samtidig støtter foden. Samtidig er sikkerhedssandaler som oftest udført i de samme slidstærke og robuste materialer, som sikkerhedssko er. Men i modsætning til traditionelle sikkerhedssko blotter sandalen mere af foden, hvilket sikrer åndbarhed og fleksibilitet – sikkerhedssandaler begynder ikke at klemme sidst på dagen, når fødderne har det med at svulme op efter mange timers arbejde. Og fødderne kan samtidig komme af med varmen.

 

Hos Ølholm Safety fører vi et stort og varieret udvalg af sikkerhedssko og sikkerhedssandaler. Alle vore leverandører er anerkendte og velansete producenter, der, lige som os, har mange år på bagen når det handler om kendskab til – og udførelsen af – sikkerhedsfodtøj i høj kvalitet. Dette er din sikkerhed for, at du, når du køber sikkerhedssandaler hos Ølholm Safety, kun bliver præsenteret for varer, hvor sikkerhed, komfort og generel kvalitet er absolut i top.

 

Se for eksempel vores top model Brynje 358 Free style – en rigtig lækker sikkerhedssandal, fremstillet i Nubuck, som er et af de mest slidstærke materialer på markedet. Sandalen er polstret rundt om ankelen samt i pløsen for ekstra komfort, og med en indersål af svedtransporterende, stød absorberende og anti bakterielt materiale. Sandalen er ekstra forstærket i snuden.

 

Kig forbi webshoppen på olholm.dk og find de helt perfekte sikkerhedssandaler!