Magasin

Artikler online

Få et flot og lækkert retrolook med korktapet

Få et flot og lækkert retrolook med korktapet

Med et korktapet kan du nemt fylde en hel væg ud med kork. Det er en god mulighed for dig for at gøre en eller bar og kedelig levende og spændende med det anderledes valg af tapet. Korket giver et hyggeligt retrolook til dit hjem, der er med til at gøre, at det føles rart at være der og kan være med til at give en hyggeligere stemning, end der var før. Derudover er korktapetet smart, fordi du kan bruge det som en stor opslagstavle. Det er derfor nemt for dig at hænge forskellige ting op på væggen. 

Et godt sted for dig at købe korktapet er på webshoppen tapethuset.dk. Det er en stor webshop, hvor de har en række forskellige former for tapeter, deriblandt selvfølgelig et korktapet. Du kan vælge imellem to forskellige typer korktapet: Der er den, der hedder Kork “Gravel” tapet og den, der hedder Kork “Grain” tapet. Gravel er meget grålig og har en finere overflade end Grain, der er lysere, og hvor du tydeligere kan se de forskellige korkstykker i. Det handler altså om at vælge den, som du synes, passer bedst ind i dit hjem. 

Lav en gigantisk opslagstavle i køkkenet, på kontoret eller i børneværelset

Der er mange forskellige steder, hvor det kan være smart for dig at bruge korktapet. Hvis du har brug for en opslagstavle i køkkenet, kan det være en sjov ide, at du laver en del af køkkenvæggen til et korktapet. På den måde er det nemt at hænge huskelister, fødselsdagsinvitationer og andre ting op på væggen. 

Du kan også bruge korktapetet på kontoret. Hvis du arbejder med noget kreativt, kan det være en god mulighed for, at du kan hænge billeder op af ting, som der inspirerer dig. Du kan også bruge det til at danne et overblik over dine vigtige papirer, som du bruger meget i dit arbejde. Hvis du bruger dit kontor, når du sidder og laver slægtsforskning, er en hel væg som opslagstavle eminent til at danne et overblik over dit arbejde. 

Korktapetet kan også være smart på børneværelset, hvor det vil være nemt og hurtigt at hænge børnenes tegninger, som de lige har lavet i børnehaven op på væggen. På den måde er I sikre på at få det gjort, så det ikke er noget, der kommer til at ligge i flere dage eller uger. Det er også en god måde for børnene at skifte de ting ud, som de har hængende på væggen.