Magasin

Artikler online

Et år med fokus på faglig og personlig udvikling

Når afslutningen på folkeskolen er lige om hjørnet, har man som elev mulighed for at tage sit sidste år på ens vante skole, men man kan også tage udfordringen op og tage sin afgangseksamen udenfor vante rammer.

Der er flere muligheder for de unge i denne tid, men en af de langt mest populære er at tage et efterskoleophold – eller to, hvis man simpelthen ikke kan undvære det. 

Efterskolerne er kendt for at bringe de unge tilbage som nye mennesker, der har fået fantastiske nye relationer, en ny forståelse af personligt ansvar og nye potentialer for fremtiden.

De tilbyder forskellige linjefag med kyndige undervisere, hvor de unge kan gøre en hobby til et talent. I kan eksempelvis vælge en teaterefterskole, hvor man bliver undervist af lærere, der har stor erfaring med instruktion og teateropsætning.

En unik mulighed for fællesskab

Teaterlinjen er en unik mulighed for at skabe noget stort i fællesskab med andre. I løbet af året samarbejder man med musiklinjen, så I sammen kan opføre en stor musical i slutningen af året.

Teaterlinjen tilbyder også dans, så man fra forløb til forløb kan skifte imellem de to. Her bliver I også undervist af uddannede dansere, der har karisma og talent, som de er klar til at dele med jer.

I vil blive undervist i mange forskellige teaterdiscipliner, hvor alt fra kostume og teknik til improvisation og opsætning er relevant.

Så hvis du elsker performance og er interesseret i at dygtiggøre dig inden for feltet, så er en teaterefterskole lige noget for dig. Du vil få nogle af dine bedste venner i løbet af dette år.

Undersøg mulighederne allerede i dag og tal dem igennem med forældre, venner og andre kære.