Magasin

Artikler online

Beskyt dine øjne under skydning

Beskyt dine øjne under skydning

Arbejder man indenfor politiet, Forsvaret eller som vagt, så undgår man ikke skydetræning. Brug af skydevåben er altid det yderste selvforsvar, men om ikke andet så er ovenstående brancher nogle, hvor man hurtigt risikerer at komme ud i en situation, hvor det gælder om at trække først.
For at være i stand til at trække først – og ramme der, hvor det er nødvendigt – er man nødt til at træne på forhånd, og man er nødt til at træne meget! Skydning er ikke så legende let, som det ser ud. Der er mange aspekter, man skal have styr på, for at man kan sætte skuddet nøjagtigt, såsom vejrtrækning, kropsholdning, sigte og meget andet.
For at opbygge den teknik, der passer perfekt til en selv, er man nødt til at træne, og her skal sikkerheden naturligvis være i orden.

Når man træner skydning er det enormt vigtigt, at man husker ørepropper og skydebriller. Særligt skydebrillerne er vigtigt, da man kan risikere voldsomme øjenskader, hvis uheldet er ude, og man ikke har skydebriller på.
Skydebriller, som også går under navnet fragbriller, er ikke fremstillet til at kunne stoppe et direkte projektil, men det er heller ikke i en sådan situation, at ulykkerne sker, for man skyder som regel mod skiver og ikke mod sine kammerater.
Det, som skydebrillerne derimod er brilliante til at beskytte i mod, er fragmenter ved uheld såsom løbssprængning. Løbssprængning sker heldigvis ikke så ofte, men det kan ske, at der har forvildet sig skidt ned i løbet, som stopper projektilet inde i geværet, hvorved løbet eksploderer. Hvis man i et sådant tilfælde ikke er iført skydebriller, så er risikoen for blindhed og øjenskader meget stor.

Hos xtragrej.dk forhandles et stort udvalg af forskellige skydebriller. Der er naturligvis mulighed for at købe forskellige farver af glas til skydebrillerne, så man har mulighed for at have det perfekte udsyn uanset vejr og lys.
Derudover forhandler xtragrej.dk også skydebriller, hvor man kan få indsat styrke. På den måde er det let for personer, der bruger briller, at beskytte sine øjne under skydning, da de ikke skal presse skydebrillerne ud over de almindelige briller. Skydebrillerne kan naturligvis også fås med forskellig styrke i begge sider.
Der findes mange forskellige modeller indenfor skydebriller, og hos xtragrej.dk er at finde mange af dem. Det gælder om at finde den model, der sidder bedst på ens hoved, så man ikke bliver generet af brillerne, når man skal koncentrere sig. Som kunde er du altid velkommen til at bestille forskellige modeller hjem, så du kan prøve dem, inden du beslutter dig.