Magasin

Artikler online

Alt det rigtige udstyr til storkøkken hos Nordisk Storkøkken

Alt det rigtige udstyr til storkøkken hos Nordisk Storkøkken

Storkøkkener findes især i større institutioner som for eksempel hospitaler og større plejecentre, men også på hoteller, i større restaurationer, og visse offentlige institutioner. Drift af storkøkken er ikke nogen let sag. Der er mange regler, der skal overholdes i forbindelse med opbevaring og tilberedning af fødevarer, samt rengøring af overflader, gulve, materiel og udstyr. Samtidig er det meget vigtigt, at al udstyr fungerer, som det skal – på en travl dag kan en enkelt defekt ovn eller en kortsluttet kogeplade sætte planerne timer tilbage – og det holder ikke, hvis man har i hundredevis af kunder, der venter på deres mad. Og hvis køle enhederne står af, kan man hurtigt komme i bekneb med opbevaring af let fordærvelige fødevarer.

 

Hos Nordisk Storkøkken har vi mange års erfaring med at levere storkøkkenudstyr til diverse hospitaler og andre institutioner, hvor der er behov for at lave – og opbevare – store mængder af mad på én gang. Vi sætter således en stor ære i udelukkende at føre varer fra producenter, hvis mærker borger for høj kvalitet, og vi fører løbende tilsyn med, om de lever op til de til enhver tid gældende standarder inden for området. Vi ønsker nemlig ikke at risikere, at vore kunder får sig en grim overraskelse med køkken udstyr købt hos os. Dette er din tryghed for, at du kun får det bedste udstyr til dit storkøkken, når du handler i webshoppen hos Nordisk Storkøkken.

 

I vores velassorterede og altid opdaterede online shop finder du alt, hvad du skal bruge til dit storkøkken. I vores afdeling for køleteknik kan du finde alle de typer køle maskiner, der skal til for at opbevare fødevarer og affald på en hygiejnisk forsvarlig måde. Tjek for eksempel vores affaldskøler, som sikrer, at dit køkken affald er opbevaret i aflukkede og nedkølede beholdere indtil det bliver afhentet. På den måde undgår du ubehagelig lugt fra det rådnende affald samt alle de ubehagelige smådyr og mider, som har det med at hjemsøge affald fra madlavning. Perfekt til storkøkkener, hvor der kan gå lang tid imellem mulighederne for bortskaffelse af affald. Inden for køleteknik fører vi desuden mere kendte produkter til såvel køkken som butik, restaurationslokale og cafeteria, som for eksempel køle/fryse rum, dessert vitriner, kølediske, flaskekølere og kølediske. Vore køleskabe er af særdeles høj standard, og dertil forsynet med ekstra kraftige hængsler og håndtag, så de kan tåle at blive åbnet og lukket mange gange i løbet af en dag uden at døren begynder at hænge, eller håndtaget at sidde løst.

 

Nordisk Storkøkken er også leveringsdygtige i alle typer maskiner til madlavning i storkøkken. I webshoppen finder du alt inden for gasgrill, friturer/fritøser, grill pladder, kebab grill, nudel kogere, riskogere, kontakt grill og selvfølgelig ovne og mikroovne i alle tænkelige størrelser og udformninger – fritstående såvel som fastmonterede og endog i bord modeller.

 

Til de travle caféer kan vi tilbyde alt inden for kaffetilberedning: espressomaskiner af høj kvalitet, kaffestationer, filter kaffemaskiner, kaffemøller og de helt store kaffebryggere, som vi kender dem fra morgenmads buffeten på hotellet