Magasin

Artikler online

3 tips til at glæde kollegaerne på arbejdspladsen

Mens vi langsomt begynder at komme tilbage i fulde omdrejninger på arbejdspladsen, kan du helt sikkert mærke, at det er noget, som har været savnet. Den menneskelige kontakt med andre end ens familie er vigtig, og derfor kan du med disse tre tips gøre det til et ekstra glædeligt gensyn, når du igen lander på kontoret.

Giv en frugtkurv til kontoret

Der er nok mange, som ville bage en kage eller tage slik med til hele banden, men frugtkurve er faktisk en lige så god løsning. Det er muligt, at man har mere lyst til kage, men frugtkurven indeholder sund frugt, som man lige så godt kan gå og snacke. Frugtkurven kan indeholde et væld af frugter, så det ikke bare er æbler og pærer det hele.

Skab god stemning i chatten

Det giver en fornyet energi at komme tilbage på arbejdspladsen, og det kan være med til at motivere de andre medarbejdere, hvis den energi smitter af. Når I så sidder i jeres fælles chatprogram, så husk at inkludere et par ekstra smileyer og skab den gode stemning virtuelt også. Det kan nemlig mærkes.

Tag hunden med på kontoret

Findes der noget så dejligt som en dejlig pelset og logrende ven, som gerne vil sige hej til alle? Det tror vi næppe, og derfor kan du vinde ekstra meget ved at tage din hund med på kontoret, som kan rende rundt til alle pladserne og gøre indtryk. Vær dog lige opmærksom på, hvem der er allergikere, og hvem der ikke er, da det ikke er alle, som vil røre ved hunden.